Vjerni glumac

Sergej Trifunović tri godine bez seksa

sergej trifunović
arhiva VL
01.12.2010.
u 15:00

– Bio sam toliko zaljubljen da bih tada sigurno bio odbio i Naomi Campbell – objasnio je Sergej

I srbijanski glumac Sergej Trifunović raspričao se u emisiji “Sexpresso” o omiljenim položajima, najneobičnijim mjestima na kojima je vodio ljubav. Šokirao je priznanjem da je apstinirao tri godine.

– Bio sam toliko zaljubljen da bih tada sigurno bio odbio i Naomi Campbell. To je samo dokaz da muškarci nisu životinje te da žene griješe kad misle da je nama lako – objasnio je Sergej.

Ključne riječi

Komentara 3

KA
karambita
18:08 01.12.2010.

Zamjena za sex je \"Desanka Sakic\", je li tako Sergej

JS
ja sam gladan
14:59 03.12.2010.

Mene je šokiralo to kaj je uopće i imal sexa. Slika govori više od tisuću riječi.

IN
Indis
18:08 03.12.2010.

Ladaniva ne razumijem što si htio/la reći...slika mu je ovdje tak tak, ali tko ga poznaje priznat će da je od onih muškaraca koji imaju ono nešto...za žene naravno!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije