Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eksplicitne scene

Serija o 18+ videu Pamele Anderson i Tommyja Leeja privukla gledatelje, svi komentiraju grudi glumice

Foto: Arena Hospitality Group
1/6
04.02.2022.
u 08:34

"Stvarno sam se cijelo vrijeme pitala jesu li grudi Lily James stvarno ovako velike da bih na kraju saznala da su umjetne za ulogu... A pitala sam se gdje ih skriva cijelo vrijeme", komentar je jedne gledateljice dugoočekivane serije Pam & Tommy.

Glumica Pamela Anderson (54) ponovno se našla u fokusu javnosti. Nekoliko dana nakon što je ponovno iznenadila svojim privatnim životom i petim bračnim brodolomom Pamela je pozornost privukla i novom ulogom. Na streaming platformama Disney+ i Hulu počela je s emitiranjem dugoočekivana serija Pam & Tommy čija se radnja vrti oko snimke seksa Pamele Anderson i Tommyja Leeja, koja je procurila 1995. godine. 

Glavne uloge u seriji tumače Lily James i Sebastian Stan, a u prve tri epizode gledatelji su mogli vidjeti brojne eksplicitne scene, lažne velike grudi i mušku "alatku" koja govori. Prva epizoda fokusirana je na pljačkaša koji nakon provale u dom Pamele i Leeja otkriva njihov kućni uradak.

Već u idućoj epizodi u prvom planu bile su umjetne grudi Lily James koja tumači Pamelu. Lili je, naime, za potrebe snimanja nosila protetske grudi veličine 75 E kako bi što vjerodostojnije prikazale Pamelin dekolte. A upravo su umjetne grudi bile glavna tema rasprava na Twitteru nakon emitiranja serije. 

Foto: Arena Hospitality Group
"To su protetske grudi na Lily James?", upitala je jedna od gledateljica. "Stvarno sam se cijelo vrijeme pitala jesu li grudi Lily James stvarno ovako velike da bih na kraju saznala da su umjetne za ulogu... A pitala sam se gdje ih skriva cijelo vrijeme", "Kako su joj napravili grudi?", "Ja, kao homoseksualac, guglam jesu li grudi Lily James prave", 

Inače, serija je čini se zaintrigirala gledatelje, a nakon emitiranja prvih nekoliko epizoda na IMDb-ju ima ocjenu 7.7 od 10 što je poprilično visoka ocjena za neku seriju. 

VIDEO Ksenija Pajić nominirana je za Večernjakovu ružu: "Ljudi su željni nasmijati se, malo se opustiti"

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
01:48 06.02.2022.

Samo na hulu. Za Disney+ nisu podobni jer su oboje bijelci i to heteroseksualni. To na Disneyu ne prolazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije