emotivna karmela

Sestra Marsele iz 'Života na vagi': 'U pitanju su godine patnje i nezadovoljstva, ovo joj je zadnja prilika'

Foto: RTL
1/7
19.09.2023.
u 07:45

Njih dvije najbolje su prijateljice i najveća potpora, a Karmela se na prvom vaganju i rasplakala pričajući o Marselinom zdravlju

Krenula je nova sezona showa 'Život na vagi' na RTL-u i prvi tjedan napornih treninga i zdravije prehrane je već iza njih, a večeras ih čeka i prvo vaganje. 

Jedna od natjecateljica je i Marsela Karamatić iz Velike Gorice koja je na prvom vaganju imala 173, 9 kilograma, a prije ulaska u show kao potpora u publici stigli su joj zaručnik i sestra. Sestra Karmela publici je poznata po sudjelovanju u RTL-ovom showu Superpar. Njih dvije najbolje su prijateljice i najveća potpora, a Karmela se na prvom vaganju i rasplakala pričajući o Marselinom zdravlju. Za RTL.hr sada je također progovorila o sestrinom sudjelovanju u 'Životu na vagi', reakciji njihovih roditelja i je li joj čudno gledati sestru nakon što je ona nju ranije gledala u 'Superparu'. 

VEZANI ČLANCI

 

- Godinama se trudi smršavjeti, ali je taj uspjeh uvijek privremen. Zato se sada nadamo da će ovaj put biti drugačije. Ovaj rastanak je bio jako emotivan jer smo svjesni da joj je ovo zadnja prilika za vratiti život i zdravlje - kazala je Karmela. 

Marsela je i ranije znala smršavjeti po 20 kilograma, zadnjom dijetom je došla i do 114 kilograma, ali, kaže sestra Karmela, psiha joj nije dozvoljavala da bude zadovoljna sa sobom i uvijek bi lagano krenula prema starim obrascima. - Ne mogu naći riječi koliko je teško kad želiš pomoći svom članu obitelji, a ne možeš jer riječi ne dopiru do nje. Nevjerojatna je situacija s kojom se ona bori, tu su u pitanju godine patnje i nezadovoljstva - otkrila je.

Marsela je gledateljima otkrila i kako se osjeća zbog suvišnih kilograma koje je nagomilala tijekom godina.  - Imam trn u petama, veliku kilažu, što pritišće moja stopala pa imam svakodnevne bolove. Odustala sam od sebe. Jednostavno mi je lakše nešto naručiti nego da si skuham nešto zdravo - rekla je Marsela.

- Istina je to što je rekla moja sestra, to je moja zadnja šansa, probali smo sve načine dodala je Marsela koja je i sama zabrinuta za svoje stanje. - I ja se bojim da ću ostati ležati u krevetu i neću moći izaći iz stana - rekla je Marsela. 

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije