zadruga 6

Sestra nestale Marijane Seifert u srpskom showu otkrila nove detalje: 'S alkoholom je bila agresivna, bila je nemoguća'

Foto: YouTube/PIXSELL
1/7
06.12.2022.
u 11:08

Maja je dodala i da je obitelji jedan čovjek rekao gdje da traže Marijanu te da će platiti cijelu potragu ako ne bude tamo.

Maja Kovačević  je u showu 'Zadruga 6' otvorila je dušu kandidatu Filipu Caru, te  pričala nestalu sestru Marijanu Seifert. Prvo je ponovno naglasila da je bila na depresivima i tabletama za spavanje, no da se uspjela odviknuti od toga. 

- Bila sam na antidepresivima, tabletama za spavanje i jednom sam se probudila i rekla da neću više. Ljudi su njenog muža napadali, optuživali. Mi imamo dosta saznanja, sve govori da je... To je tako, kamera ju je snimila da dolazi do mosta i nikad se nije vratila. Ostavila je torbicu sa dokumentima i to je to - kazala je  Maja.

- Kakva šteta čovječe - rekao je Car.

Maja je dodala i da je obitelji jedan čovjek rekao gdje da traže Marijanu te da će platiti cijelu potragu ako ne bude tamo. 

- Ronioci su istraživali područje cijelo, ali rijeka odnosi. Nama je čovjek jedan otkrio sve što nitko nije znao, nije bilo u medijima, on nam je rekao gdje da tražimo i da ako ne bude na tom području, on će platiti cijelu potragu - izjavila je Maja.

Car ju je nakon toga pitao je li ostavila kako pismo. 

 

- Nikakvo pismo nije napisala? Ona je u totalnom bunilu bila.

Maja je izjavila kako je njena sestra bila agresivna pod utjecajem alkohola. 

- S alkoholom bi bila agresivna, bila je nemoguća - zaključila je. 

VIDEO Zvijezda serije 'Kafić Uzdravlje': Preminula je glumica Kirstie Alley

 

Komentara 5

PA
Pahor
07:43 07.12.2022.

Koji karakter. Sestra ti nestane, vjerovatno se ubila a ti zbog 5 min slave hrackas po njoj. Sjajna obitelj, mora dacsu roditelji ponosni

VO
Votum
12:35 06.12.2022.

Ma prekrasna obitelj. Ne daj je Bože nikom

IZ
Izilajf
15:11 06.12.2022.

A ova još gora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije