Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZABORAVNI TRENUCI

Sestre Zaninović: 'O tome smo maštale još u djetinjstvu...'

Lucija i Ana Zaninović
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/5
09.12.2017.
u 07:45

Životi Ane i Lucije Zaninović uvijek su bili čvrsto povezani zbog čega su u šali svojim supruzima objasnile da njih dvije – idu u paketu.

Nakon niza sportskih uspjeha u kojima su se osvajala odličja na europskom i svjetskom nivou, u privatnom životu Splićanki, 30-godišnjih sestara Zaninović, naših najboljih tekvondašica Ane i Lucije, počeli su se nizati i nezaboravni trenuci, i to u svega nekoliko mjeseci.

Ljeto je proteklo u znaku njihovih vjenčanja – Lucija se udala za dugogodišnjeg dečka Nala Kuzmanića, a Ana za Duju Đapića, dok se kasna jesen odvijala u iščekivanju prinova. Početkom studenog Lucija je postala mama malenog Ervina, a prije pet dana svojeg Tomu prvi put ugledala je Ana. Zanimalo nas je li bilo planirano da se u svega mjesec dana obje udaju, a s istom razlikom postanu i majke.

Lucija i Ana Zaninović
1/7

 Bila nam je želja da u isto vrijeme to prođemo

– Ne znam baš da se nešto poput majčinstva može planirati, ali, istina, bila nam je želja da u isto vrijeme to prođemo. O tome smo maštale još u djetinjstvu – govori Lucija. Uzbuđenje i sreća ovih se dana udvostručilo jer ipak je i Ana postala mama.

– Sestra je dobro, kao i beba. Jedva čekam da počnemo ići u zajedničke šetnje i na igralište, da dijelimo sve trenutke odrastanja naše djece i možemo pomagati jedna drugoj – kaže Lucija, trostruka europska prvakinja u te-kvon-dou. S ostatkom obitelji je bliska, ali ni približno kao sa sestrom.

– Puna je kuća djece i bit će veselo, kao pravi vrtić. Volimo, naravno, provoditi vrijeme zajedno sa svima, ali Anina i moja veza ipak je posebna. Na to je utjecao i sport koji nas je dodatno povezao – zajedno smo išle na treninge, putovanja, natjecanja. Tako smo često izbivale pa i odvojile se od obitelji – objašnjava Lucija dodajući kako nestrpljivo očekuje da se oženi i brat Ivan, njihov blizanac.

Supruzi Nal i Duje se dobro slažu

– I onda smo sve riješili – kaže kroz smijeh. Sretna je i što se njihovi supruzi Nal i Duje dobro slažu.

– Sva sreća da je tako jer ne znam kako bi izdržali to što smo nas dvije stalno zajedno. Tu vezu nismo pustile ni kada smo se udale. Zato sam prije vjenčanja rekla Nalu u polušali da je dobio još i Anu. A to vrijedi i obrnuto, da je Anin Duje dobio Luciju – zaključuje u šali.     

Komentara 3

IL
ilijan
08:15 09.12.2017.

Svaka čast sestrice, samo tako dalje!

Avatar KIopp
KIopp
08:28 09.12.2017.

Jel nije jedna od njih imala glupe šiške?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije