Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modni klasik

Severina i Iva Radić zajedno su u Splitu pozirale s torbicama čija je cijena 30 tisuća kn

Foto: Instagram
1/5
18.07.2020.
u 16:35

Pjevačica i bivša manekenka svoju modnu kombinaciju podigle su torbicom koja je modni klasik i ima potpis kuće Chanel.

Severina i bivša manekenka Iva Radić postale su bliske prijateljice i Iva joj je pružala veliku podršku u borbi za skrbništvo nad sinom. Prošli tjedan je pjevačica odmarala kod Ive u njezinoj kući u Istri, a sada su se srele u Splitu i to ispred glazbene škole koju je Severina kao mala pohađala.

- Srele smo se ispred moje muzičke škole, koja je dala neke od najboljih glazbenika. Volim moj grad Split, moje djetinjstvo, drage ljude - napisala je splitska pjevačica uz fotografiju s dragom prijateljicom. Iva i Severina poznate su i po svom istančanom modnom ukusu i zato ne čudi što su njih dvije često na listi najbolje odjevenih Hrvatica. U modi detalji su bitni i mogu uvijek podići i outfit koji ne privlači sam po sebi previše pažnje.

1/8

Ovaj put Iva i Seve odabrale su klasik koji je na listi želja mnogih žena, a riječ je o Chanel klasičnoj torbici na preklop 2.55. čija cijena se kreće od oko 30 tisuća kuna za model kakav su nosile Iva i Severina, a ima i modela čija je cijena preko 50 tisuća kuna. Nakon duže pauze prošli vikend Severina se konačno vratila nastupima i u svom rodnom gradu napravila je pravu feštu u jednom splitskom klubu. Bio joj je to prvi koncert u zadnja tri mjeseca.

Ključne riječi

Komentara 13

BE
berija
17:13 18.07.2020.

Čemu ovaj članak? Čemu?

IL
ilustrator
17:25 18.07.2020.

što kaže katarina treba li sevki država uplaćivati mirovinsko, zdravstveno

NE
nečešrazbojniče
16:40 18.07.2020.

Seve, trebaš li pomoć od države kao trenutno nezaposlena estradna djelatnica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije