vratila se odmoru

Severina objavila novu fotku u badiću pa poručila: 'Kao žena ja nemam domovinu'

Foto: Instagram
1/8
15.07.2020.
u 15:36

Ovog vikenda održala je i svoj prvi koncert nakon pandemije i to u rodnom Splitu, a čini se kako se pjevačica nakon poslovnih obveza ponovno vratila odmoru.

Severina se posljednjih dana odmara u rodnoj Dalmaciji pa tako uživa u kupanju i sunčanju, ali i obilasku predivne hrvatske obale.

1/5

Ovog vikenda održala je i svoj prvi koncert nakon pandemije i to u rodnom Splitu, a čini se kako se pjevačica nakon poslovnih obveza ponovno vratila odmoru.

Na svom je Instagram profilu sada objavila novu fotku na kojoj pozira u jednodijelnom, maslinasto zelenom kupaćem kostimu. 

Foto: Instagram screenshot

"Kao žena ja nemam domovinu. Kao žena ja ne želim domovinu. Kao žena, moja je domovina cijeli svijet", citirala je ispod objave englesku spisateljicu Virginiju Woolf.

Niti sat vremena nakon objave prikupila je tisuće lajkova i brdo komplimenata u komentarima.

"Jao, predivna", "Kao vino", "Zgodna", "Nestvarna si", pisali su joj pratitelji. 

Ključne riječi

Komentara 11

ST
staromlad
16:03 15.07.2020.

Na večernjem se promovira slika žene koju utjelovljuje Severina. Ta slika žene je nažalost općeprihvaćena u svijetu, ponajviše zbog medija - spotova, filmova, članaka itd. Sve to na prvu izgleda privlačno, a iza toga stoji velika praznina u duši, a i u tijelu...Naravno, udruge babe i Jelena spasi me Veljača and co. se ne bune protiv takve slike žene, njima je problem kada se žena pokaže kao majka, supruga, odgajateljica, to je za njih ozbiljno kršenje prava žena.

Avatar local_patriot
local_patriot
16:33 15.07.2020.

Ne ona im otadzbinu a mi imamo domovinu XD

Avatar lijevipokvarenibrisač
lijevipokvarenibrisač
16:36 15.07.2020.

Da sam ja "domovina" takve žene ne bi niti hito!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije