Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor

Severina nakon luksuzne destinacije u Francuskoj otkrila u kojoj zemlji sada uživa, pa pokazala vitke noge

Foto: Instagram
1/24
08.06.2024.
u 11:30

Severina je pozirala u gradu Donostiji/ San Sebastianu koji se nalazi u Španjolskoj. Pomorski je to grad čije naslijeđe ima važnu ulogu u kulturi, a grad se ističe svojim jedinstvenim zemljopisom s krševitim planinama i neravnim obalama koji su kroz povijest otežavali osvajanje. Dio tih posebnosti pokazala je i naša pjevačica kroz fotografije.

Jedna od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda i hrvatska pjevačica Severina Vučković trenutno uživa na zasluženom odmoru, a prije nekoliko dana javila se iz poznate turističke destinacije u Francuskoj, mjesta Biarritz. „Pozdrav iz Francuske“, napisala je u opisu fotki na kojima pratitelji mogu vidjeti lijepu Splićanku, ali i predivne povijesne građevine te prirodne krajolike s kojih se prostire pogled na Atlantski ocean. 

No, čini se kako Francuska nije bilo njezino ciljno odredište, pa se sada javila iz druge države. Severina je pozirala u gradu Donostiji/ San Sebastianu koji se nalazi u Španjolskoj. Pomorski je to grad čije naslijeđe ima važnu ulogu u kulturi, a grad se ističe svojim jedinstvenim zemljopisom s krševitim planinama i neravnim obalama koji su kroz povijest otežavali osvajanje. Dio tih posebnosti pokazala je i naša pjevačica kroz fotografije. Seve je pokazala kako izgledaju plaže i obala, neke znamenitosti, duh grada, a i sama je pozirala na nekim lokacijama. Jedna od fotografija tako je snimljena u prirodi gdje naša glazbenica sjedi na travi u bijeloj haljini te ističe svoje vitke noge. Splićanka nije mogla sakriti koliko uživa u sunčevim zrakama i prirodi, a javila se i iz lunaparka, točnije vrtuljka na kojem je također pozirala. I u ovoj objavi uputila je sličan opis kao i u prošloj te jednostavno poručila: „Pozdrav iz Španjolske“. U komentarima mnogi su joj pisali komplimente. „Predivna“, „Divota“, „Uživajte“, samo su neke od poruka koje je dobila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Podsjetimo, Severina je s dizajnericom Matijom Vuicom udružila snage kako bi učinila dobro djelo. Naime, pjevačica i dizajnerica odlučile su razveseliti jednu mladu djevojku i pokloniti joj haljinu za maturalnu večeru. Severina je zamolila pratiteljice da tagiraju svoje prijateljice koje još nisu nabavile svoju haljinu jer ona i Vuica žele usrećiti neko divno mlado biće.

GALERIJA Severina se pohvalila fotografijama iz Francuske

1/8

- Pričamo moja Matija Vuica i ja kako su uvijek tu oko nas one vrijedne, marljive, skromne cure, buduće maturantice, koje su zaslužile blistati na svojoj maturalnoj večeri, a ne mogu si priuštiti tu svoju prvu posebnu haljinu..." započela je pjevačica i nastavila: 

- Važna je ta haljina, jer u njoj završava jedan period života, školovanja i počinje novi, neizvjestan i uzbudljiv... Mi... Mi želimo malo pripomoći u toj potrazi, jer nekako nam je to i dužnost...usrećiti neko divno mlado biće... Javite se cure ili tagirajte prijateljicu za koju znate da još nije nabavila maturalnu haljinu, a možda si ne može ni priuštiti... Nasumično ćemo odabrati 06.06. dobitnicu ove haljine, izrađene od sitnih kristalića ukrašenih cvjetnim aplikacijama, baš kao što je i svaka od vas poseban kristal..." napisala je Severina uz fotografije na kojima se vidi prekrasna haljina. 

VIDEO Maja Šuput koncert zapalila modnom kombinacijom

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar IvanR
IvanR
15:28 08.06.2024.

Moralna vertikala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije