Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠALIO SE

FOTO Boris Rogoznica natpisom na majici nasmijao pratitelje: 'Koji kralj!

Foto: Instagram
1/7
08.06.2024.
u 09:00

- Jel' to pametno tako hodat uokolo?, upitala je glazbenika jedna prijateljica u komentarima na fotografije iz Barcelone na kojima nosi majicu s natpisom 'I love milfs'.

Glazbenik Boris Rogoznica trenutke iz svog privatnog života često dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama. Boris je javnosti poznat kao ljubitelj putovanja i egzotičnih destinacija. Nakon što je ranije ove godine posjetio Tajland, posljednje dane proljeća provodi na još jednoj sunčanoj destinaciji, u španjolskoj Barceloni.

Rogoznica je na svom Instagram profilu objavio galeriju fotografija s ulica katalonskog velegrada, no njegovim pratiteljima za oko je zapeo jedan modni detalj. - Pa kaj sad - napisao je glazbenik u opisu fotografija na kojima nosi bijelu majicu s natpisom 'I love milfs', što u prijevodu znači da voli žene koje su se već ostvarile kao majke.

Naravno, ove slike izazvale su niz reakcija Borisovih poznanika i ljudi koji ga prate. "Jel' to pametno tako hodat uokolo", komentirala mu je jedna prijateljica, na što joj je Rogoznica odgovorio: "Prekipilo mi da mi dečki stalno namiguju. Morao sam nešto poduzeti", napisao je uz emotikon koji plače od smijeha. Ostali pratitelji odlično su prihvatili šalu: - "Koji kralj", "Hrabro", "Asti Gospe, Dalmatinac" - neki su od komentara kojima prevladavaju nasmijani emojii.

VEZANI ČLANCI:

   

Podsjetimo, ranije ove godine bivši suprug voditeljice i glumice Doris Pinčić uživao je na tajlandskom otoku Koh Phangan, a društvo mu pravila nepoznata žena. Na svom profilu objavio je set fotografija na kojima uživa izležavajući se na plaži, dok se njegova partnerica sunča u minijaturnom crvenom bikiniju.

- Čekajući najluđi party u galaksiji - napisao je u opisu fotografija, a u komentarima mu se javila majka Jadranka. - Ok, poslat ću čestitku ranije - napisala je majka referirajući se na rođendan glazbenika, 25. ožujka. - Hoćeš li preživjeti ovu noć? Ugasit ću mobitel i dati pratnji na čuvanje, može?! - odgovorio joj je. U novoj objavi vidi se da je Boris uživao u tulumu i da je veselo proslavio 37. rođendan. 

GALERIJA: Boris Rogoznica uživa u društvu nepoznate djevojke, a otkrio i novi detalj na svom tijelu

1/47

Tjedan dana ranije, 17. ožujka, glazbenik je objavio fotografiju sa zagrebačkog aerodroma uz opis: - Dragi moji svi! Konačno je započelo moje dugo iščekivano putovanje u najluđu i najekstremniju zemlju na planeti. U zemlju vječnog sunca, ljeta, božanstvenih plaža i nacionalnih parkova, u zemlju osmjeha, avantura i razuzdane zabave. Putujem na Tajland! Samostalno, spontano, bez agencije. Prva postaja Bangkok. Držite fige da ovaj dugi let prođe dobro.

U Bangkoku je obilazio hramove, a posjetio je i sky bar na 64. katu Lebua State tornja koji je, kako je istaknuo, najpoznatiji po scenama iz filma "Mamurluk 2". Rogoznica često objavljuje fotografije i videozapise s putovanja, a ranije je otkrio da mu je daleki Tajland dugo bio na listi želja za putovanje.

VIDEO: Maja Šuput koncert zapalila kombinacijom, ispod haljine nazirao se crni grudnjak

Komentara 4

Avatar rubinet
rubinet
20:44 08.06.2024.

Voli milfače? A tko ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije