na instagramu

Severina pratitelje oduševila modnom kombinacijom: 'Ova žena kao da ima 20 godina, nevjerojatno'

Foto: Instagram
1/16
15.07.2024.
u 21:50

Ono što je pratitelje oduševilo jest njezina modna kombinacija. Uz majicu s prugicama, odjenula je kratke crne hlačice, a cijelu kombinaciju upotpunila je tenisicama i bijelim čarapama

Pjevačica Severina (52) često se na društvenim mrežama javi obožavateljima. Nekada tako otkrije gdje odmara ili što radi i s kim se druži, a nekada pokaže kako je bilo na nekom od nastupa. Ovoga puta Severina je na Instagramu podijelila fotografiju s nastupa i oduševila obožavatelje. "U Slanom je bilo slatko", napisala je u opisu objave koja se sastojala od tri fotografije. Na prve dvije je pozirala ispred ogledala, a na zadnjoj je sjedila u fotelji. No, ono što su joj pratitelji komentirali i komplementirali jest njezina modna kombinacija.

Uz majicu s prugicama, odjenula je kratke crne hlačice, a cijelu kombinaciju upotpunila je tenisicama i bijelim čarapama. "Svakim danom sve ljepša", "Najjača majica", "Ova žena kao da ima 20 godina, nevjerojatno", "Ikona", "Zna li netko otkud je ova majica?", pisali su.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Inače, Severina je u subotu pjevala u Slanom, a publiku je zabavljala svojim brojnim hitovima. Uz nju, nastupili su i Alen Nižetić, Tomislav Bralić i klapa Intrade.

 

Podsjetimo, pjevačica se preko ovih kanala javila i prije nekoliko dana i tada je otkrila da sa sinom uživa na moru. Severina s obitelji i prijateljima ljetuje na otočiću Vrniku kraj Korčule, a na fotografiji koju je objavila na Instagramu Severina u društvu svojeg sina Aleksandra sjedi pored mora na betonskom molu. U opisu fotografije napisala je: - Za mene - fotka ljeta - te priložila svoje uobičajene heštegove #volimštosevolimo i #ljubavseljubavljuvraća. U samo nekoliko sati od izlaska fotografija je prikupila gotovo 15 tisuća lajkova i mnoštvo pozitivnih komentara.

- "Uživaj. Zaslužila si draga Seve sa svojim lijepim djetetom", "Naša Seve Nacionale, zamantala si i mlade i stare", "Ko to more platit?", "Ne ljeta, desetljeća", "Jedina ljubav...naša djeca...", "Najveće bogatstvo koje se može imati.", "Ajme kako ste divni" - pljušte komplimenti na račun zajedničke fotografije majke i sina. 

VIDEO Preminula Shannen Doherty (53), glumica najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills 90210

Ključne riječi

Komentara 3

PR
prajdali100
22:36 15.07.2024.

Mene kod nje nije oduševila modna kombinacija.

Avatar Seurat
Seurat
22:13 15.07.2024.

Nikad i nije odrasla

DU
Deleted user
22:10 15.07.2024.

Sevka tinejdžerka..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije