na instagramu

Severina se osvrnula na objavu Freda Matića o kontracepciji i pobačaju, evo što mu je poručila

Foto: Instagram
1/11
25.06.2021.
u 18:51

"Bravo Fred Matić", poručila je pjevačica uz njegovu objavu koju je sa svojim pratiteljima podijelila na svom Insta Storyju.

Pjevačica Severina Kojić na svom je Insta Storyju podijelila objavu Freda Matića na kojoj on slavi zbog toga što je Europska komisija usvojila njegov izvještaj zakona o seksualnom i reproduktivnom zdravlju i pravima žena. 

"Uspjeli smo. Europski parlament je s 370 glasova usvojio moj izvještaj o seksualnom i reproduktivnom zdravlju i pravima žena. Konačno imamo jasan stav - svatko u EU mora imati pristup kontracepciji, medicinski potpomognutoj oplodnji, pobačaju i drugim zdravstvenim uslugama", napisao je Matić uz fotografiju na kojoj veselo skače od sreće. 

"Bravo Fred Matić", poručila je pjevačica uz njegovu objavu koju je sa svojim pratiteljima podijelila na svom Insta Storyju. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Severina se nedavno našla u nimalo ugodnoj situaciji nakon što su provalnici upali u njezin zagrebački stan i oteli joj skupocjeni nakit. Severina je dan provela na policiji, a nedugo nakon toga otputovala je u Dubrovnik na otvorenje izložbe renomiranog slikara Dimitrija Popovića i umjetničkog fotografa Marka Vrdoljaka pod nazivom ''One su ovdje'' u dubrovačkoj palači Sponza.  Severina je na otvorenju zablistala u bijelom odijelu, a većinu vremena bila je odlično raspoložena. Spremno je pozirala fotografima uz druge poznate uzvanike, među kojima su bili i dizajnerica Matija Vuica, glumica Mia Begović te pjevačice Maja Bajamić i Mia Dimšić.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček

 

Ključne riječi

Komentara 23

KU
kuramela
20:54 25.06.2021.

Kakav smiješni pajac.

SJ
Sve je uzalud
19:52 25.06.2021.

...šta moralna vertikali ima za reći....

Avatar southman
southman
08:26 26.06.2021.

Podrška porno glumice govori sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije