Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supruge nogometaša

Shakira je dobra prijateljica sa suprugom jednog našeg nogometaša

shakira
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
13.06.2017.
u 09:02

Fotografija koju je Raquel Mauri Rakitić objavila na Instagramu, a na kojoj je u društvu Shakire prikupila je gotovo 30 tisuća lajkova i oduševila Barcelonine navijače

Ivan Rakitić, hrvatski reprezentativac i igrač španjolskog kluba Barcelone, sa suprugom, Španjolkom Raquel Mauri uživa u obiteljskom životu s njihove dvije kćeri Altheom i Adarom.

Raquel na Instagramu prati gotovo pola milijuna obožavatelja, a kada je objavila zajedničku fotografiju s pjevačicom Shakirom, prikupila je gotovo 30 tisuća lajkova.

Naime, Raquel je s Ivanom prisustvovala promociji novog albuma pjevačice jer su oboje njezini veliki fanovi, ali i prijatelji s obzirom na to da hrvatski nogometaš i Shakirin suprug Gerard Piqué igraju zajedno.

 

 

Precioso concierto de la Gran @shakira mil gracias 😘 guapísima #eldorado #artistaza 🙌🏻🔝

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

 

 

Komentara 2

GR
grodar
09:14 13.06.2017.

Da, i?

Avatar 123456
123456
10:32 13.06.2017.

Shakira je dobra prijateljica sa suprugom jednog našeg nogometaša -------------------------------------------------- VL - vjerojatno bedastije ne možete!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije