Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMJETNI IZGLED

Kylie se pohvalila kolekcijom badića, ali nešto je čudno

kylie
08.06.2017.
u 20:18

Kylie Jenner pohvalila se svojom kolekcijom kupaćih kostima, a obožavatelji su joj poručili da na slikama koje je snimila za ovu reklamnu kampanju izgleda kao voštana figura

Kylie Jenner u svom The Kylie shopu predstavila je kolekciju kupaćih kostima, za čiji je dizajn zaslužna upravo Kylie.

Reality zvijezda i sestra popularne Kim Kardashian odlučila je kako je ona upravo najbolji model za svoje badiće pa se fotografirala za reklamnu kampanju i naišla na veliko negodovanje obožavatelja. Kupaći kostim savršeno ističe Kyliene obline, ali obožavateljima se njene fotografije nisu svidjele.

U komentarima na Instagramu, gdje je Kylie objavila fotografije reklamne kampanje, obožavatelji su joj napisali da je pretjerala s photoshopom i da na ovim fotografijama izgleda poput voštane figure. – Izgledaš umjetno, ovo nisi ti – napisali su joj.

Najmlađa sestra klana Kardashian Jenner nije se uznemirila zbog ovih komentara i nastavlja graditi svoje poslovno carstvo. Nakon uspješne kozmetičke linije, a sada i linije kupaćih kostima, Kylie razmišlja kako je vrijeme za njezin vlastiti  reality. 

 

 

The Camo Collection launches tomorrow at 10am pst on KylieJennerShop.com

A post shared by Official Kylie Jenner Shop (@thekylieshop) on

 

Komentara 3

LI
liliZG
10:48 09.06.2017.

photoshop na djelu

Avatar varešak
varešak
15:25 09.06.2017.

Podsjeća me na jeftinu kinesku gumenu lutku.

Avatar ShuPac
ShuPac
10:49 09.06.2017.

tko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije