Milijunska utjeha

‘Shakira mi duguje 192,3 milijuna eura, jer smo u vezi bili 10 godina’

shakira,gerard pique
Gerard Pique Facebook-profil
03.07.2013.
u 19:46

Kolumbijska pop zvijezda Shakira i Argentinac Antonio de la Rúa bili su par deset godina, sve dok se u njihovu vezu 2011. godine nije umiješao Gerard Piqué.

Kolumbijska pop zvijezda Shakira i Argentinac Antonio de la Rúa bili su par deset godina, sve dok se u njihovu vezu 2011. godine nije umiješao nogometaš Barcelone Gerard Piqué. Sin bivšeg argentinskog predsjednika Fernanda de la Rúa, Antonio, sada od Shakire traži 250 milijuna dolara (192,3 milijuna eura) odštete jer smatra da je pridonio njezinom estradnom uspjehu.

– I ja sam sudjelovao u stvaranju branda ‘Shakira’ – kazao je Antonio na ročištu. Navodno je sudjelovao i u sklapanju jednoga posla koji je Shakiri donio 300 milijuna dolara. Popularna pjevačica kazala je da bivšemu ne namjerava isplatiti toliki novac.

– Kada sam upoznala Antonia već sam i na međunarodnoj razini bila poznata i priznata umjetnica. Njega sam iz sažaljenja uzela u svoj tim kao savjetnika i za to ga uredno plaćala – kazala je Shakira, koja tvrdi da posjeduje jedan e-mail u kojem i sam Antonio priznaje da je “ona jedina vlasnica i korisnica njihovih poduzeća”. Navodno je par još 2006. sklopio svojevrsni bračni ugovor, u kojemu su dogovorili podjelu imetka.

Shakira je gotovo tri godine u vezi s nogometašem Barcelone Gererdom Piquéom kojega je upoznala na snimanju pjesme “Waka Waka”, himne svjetskog prvenstva 2010. Par je u siječnju dobio sina Milana Mebaraka.

>>Najslađi dječak ikad: Milan sa mamom Shakirom na snimanju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije