ples sa zvijezdama

Show su pred finale napustili Maja Drobnjaković i Marko Mrkić

Foto: Nova TV
1/15
14.05.2023.
u 23:10

Kandidati su večeras plesati tri različita plesa, a natjecali su se Frano Ridjan i Gabriela Pilić, Marco Cuccurin i Paula Tonković, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec te Maja Drobnjaković i Marko Mrkić. Gledatelji su mogli glasovati tijekom cijele emisije.

U polufinalnoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama“ natjecali su se Frano Ridjan i Gabriela Pilić, Marco Cuccurin i Paula Tonković, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec te Maja Drobnjaković i Marko Mrkić, a u finale nisu prošli Maja Drobnjaković i Marko Mrkić.

Kandidati su večeras plesati tri različita plesa. Prvi ples u ovotjednoj emisiji bio je "ples iskupljenja" koji je kandidatima omogućio da isprave greške koje su napravili u dosadašnjim izvedbama. Osim "plesa iskupljenja", parovi su pripremili još jednu koreografiju pa su gledatelji u drugom plesnom krugu mogli vidjeti quickstep, slowfox, rumbu i valcer.

Za treći ples natjecatelji su imali 'plesnu lutriju', a to znači da su nasumičnim odabirom izvlačili jedan ples za koji su dobiti svega minutu i pol da se obuku, 30 sekundi da ga koreografiraju te 35 sekundi da ga što bolje izvedu. 

Show su otvorili su Daria i Ivan koji su zaplesali jive za koji su dobili puno pohvala žirija. Naglasili su da se "vidi napredak". "Lijepo je vidjeti da slušate savjete, lijepo je vidjeti napredak. Daria, u prvoj emisiji si imala previše energije, a premalo tehnike. Sada je to drugačije. Svaka čast", pohvalio je Ciboci Dariju. Nadovezala se i Franka. "Nije lako otvoriti polufinale. Čestitam. Daria, bila si energična i poletna. Trebalo ti je da se opustiš", rekla je.  "Kao da sam gledala druge ljude na pozornici. Bili ste izvrsni", zaključila je Larisa. Za svoj nastup Daria i Ivan dobili su 37 bodova.

Foto: Nova TV

Potom su na plesni podij došli Frano i Gabriela koji su zaplesali strastveni tango te oduševili žiri. "Nemam što reći. Jako vješto i točno izvedeno. Vaš odnos je fantastičan", pohvalila je Franu i Gabrielu Larisa. "Meni je vaš tango bio fenomenalan i ranije. Ovaj večeras je bio jednako dobar, ako ne i bolji. Prekrasno je za gledati", dodala je Franka. Za svoju izvedbu dobili su 39 bodova. 

Treći par koji se pojavio na pozornici bili su Maja i Marko, a njihov ples iskupljenja bio je paso doble. 
 Žiri je Maji i Marku rekao da im se jako svidio njihov nastup, a nagradili su ih s 36 bodova.

Par koji je zatvorio prvi krug bili su Marco i Paula koji su zaplesali jive te dobili 39 bodova. Igor, Larisa i Franka su Marcu i Pauli dali 10 bodova. Od Cibocija su dobili devetku. "Jako sam sretan. Uživam u svemu što radimo. Ovaj put nisu suze, ne plačem... Oznojio sam se", rekao je Marco.

Foto: Nova TV

Zatim je uslijedio drugi plesni krug koji su ponovno otvorili Daria i Ivan s vatrenom Rumbom. Plesali su uz pjesmu Olivera Dragojevića Ti si meni sve te dobili maksimalnih 40 bodova. Čak je i Ciboci, koji slovi kao najstroži član žirija, dao Dariji i Ivanu 10 bodova.

Nakon nastupa Ivan je iznenadio cijeli studio te zaprosio svoju djevojku Lejdi Perković koja je bila šokirana njegovim potezom, ali pristala. Nakon čestitanja, na pozornicu su se popeli Frano i Gabrijela koji su pripremili slowfox. 

Nakon toga su drugi ples otplesali i Maja i Marko, a radilo se o quickstepu. Franka je pohvalila Maju i rekla joj da joj je jako drago što se natjecateljica opustila i nasmijala tijekom nastupa. S njom se složio i Ciboci, a Larisa je rekla da joj se jako svidjela Majina vrckavost. Maja i Marko su za drugi ples dobili 37 bodova.

Drugi krug zatvorili su Marko i Paula bečkim valcerom. "Baš sam uživala. Marco, ti imaš to nešto. Stvarno si inspiracija, vjerujem da te i gledatelji žele vidjeti u finalu", rekla je Franka. Marco je potom pustio suzu. "Ovo su suze radosnice, da se razumijemo", rekao je Marco. Za nastup su dobili 40 bodova.

Treći ples, odnosno plesnu lutriju, natjecatelji su izvlačili istim redoslijedom. Daria i Ivan otplesali su sambu te dobili 36 bodova od žirija. Frano i Gabriela izvukli su isti ples te osvojili 39 bodova. Maja i Marko izvukli su cha-cha-cha.  To im je bio posljednji ples u polufinalu, za koji su dobili 34 boda. Marco i Paula zaplesali su tango i osvojili 38 bodova.

Gledatelji su mogli glasovati tijekom cijele emisije.

VIDEO Let 3 o pohvali autorice Harryja Pottera: 'Godi nam'

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije