TEŠKI ŽIVOTNI TRENUCI

Shrvana Lana Klingor Mihić pokazala bolesnu majku i otkrila kroz što prolazi: 'Oko moje najdivnije, ne daj se'

Foto: Youtube Screenshot
1/15
11.09.2024.
u 15:30

Lana Klingor Mihić posebno je osjetljiva na svoju majku Sonju. Na društvenoj mreži ponovno je objavila njezinu fotografiju i otkrila kako se osjeća

Nekadašnja pjevačica, influencerica i uzgajivačica pasa 43-godišnja Lana Klingor Mihić na društvenim je mrežama ovih dana odlučila pokazati kako nije sve tako divno i krasno kako se mnogi nastoje prikazati na društvenim mrežama. Objavila je fotografiju ispred 'Odjela za demencije' te je otkrila kako u privatnom životu trenutno prolazi "pakao". Naime, prolazi iznimno težak period zato što se s teškom bolesti bori njezina majka Sonja, a sada je objavila i njezinu fotografiju te joj je uputila emotivne riječi. - Oko moje najdivnije. Srna moja. Ne daj se, živote moj! - napisala je Lana Klingor Mihić. Istaknula je kako se ne zna nositi s tugom koju osjeća, iako je dosad u životu prošla svašta, ali ovo je za nju neka nova razina s kojom se ipak ne zna boriti. 

- Život nije Instagram. Imam osjećaj da količina tuge koju nosim u sebi posljednjih 10 mjeseci neće nikad proći. A život nemilosrdno ide dalje. Mama sam, supruga, posao ide... A u meni sve stoji - istaknula je iskreno bivša pjevačica. Kada je prije dvije godine Lana imala operaciju te je odlučila zamijeniti silikone u grudima novima, njezina majke je brinula o njoj kako bi se što prije oporavila. 

- Najnježnije su ruke moje majke! Jedva mi je dozvolila ovu fotku pa moram podijeliti. Moja crvenokosa Sonja. Sad je u penziji pa ju baš briga, ali svi koji je pamte, pamte je kao crvenokosu jaku ženu, koja se nesebično davala u pomoći drugima, koja pomiče planine i nema toga što ne može. Uvijek borac, uvijek na strani potrebitih i slabijih, uvijek čovjek. Oslabila je moja majčica, potrošio ju je život, sustigao Parkins, ali zato ima mene, Sonju 2.0., a ta pak, kao što znate, sve što dotakne pretvori u zlato. Zato nema brige, jer jedna je mama i jedan je tata - poručila je Lana.

 

Foto: instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

 

FOTO Kate Middleton neočekivano objavila novi video i otkrila je li izliječena od raka: 'Život kakav sam poznavala promijenio se'

1/20

 

Podsjetimo, Lana  je početkom ove godine progovorila o samohranom majčinstvu kada je s 26 godina ostala neplanirano trudna i odlučila biti samohrana majka kćeri Kiari. Kasnije je u njihov život ušao sadašnji suprug Ante Mihić i s njim je dobila kćeri Marlu i Miku. Ona definitivno ne skriva da joj je Ante promijenio život nabolje. 

 

VIDEO Venecijanski filmski festival pun je elegancije i glamura: Evo tko su najbolje odjevene zvijezde

Ključne riječi

Komentara 4

CR
crocro
17:46 11.09.2024.

Neshvatljivo je da ova tužna priča mora biti podijeljena s javnošću. Tko od nas ne bi želio da su stare osobe zdrave i jedre kao u mladosti. Godine prolaze i starost sve nas stiže. Ova priča nije za javnost a svoju borbu za majku ili člana obitelji, treba nositi u svojoj privatnosti. Koliko ima puno poznatijih osoba koje imaju također bolesne članove obitelji, pa svoju brigu i ksrb drže u privatnosti i ne opterećuju javnost. Kada bi se objavile priče članova obitelji poznatih, novine bi morale otvoriti serijale tj. priče u nastavcima. A onda se na kraju postavlja pitanje, a gdje smo mi ostali koji nikada nećemo moći objaviti priče iz naših obitelji. Naravno,. da većini to ne pada na pamet. Zato svakome želim puno zdravlja i sreće u životu a s problemima u obitelji valjamo se boriti u našoj privatnosti a ne tražiti sažaljenje javnosti. Neukusno je pokazati bolesnu majku o kojoj skrbi i brine izazivajući tako empatiju javnosti. To je privatna stvar i s problemom se valja hrabro boriti u miru i tišini. Problem može podići na nivo javnosti ako eventualno traži pomoć za uplatu sredstava na određeni račun u cilju liječenja. U suprotnom priča nije za javnost.

EV
Evojesam
16:18 11.09.2024.

Koliko moras biti zaljubljen sam u sebe i zeljan pozornosti da objavljujes ovako privatne fotografije na drustvenim mrezama

JU
JurekJuric
08:02 12.09.2024.

Ovo je degutantno...Koristiti majčinu bolest u svrhu vlastite promocije... Sramota...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije