Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlazak glazbenika

Shrvani kolege opraštaju se od Hrnića: 'Oprosti radi drugih i počivaj u miru'

milo hrnić
Foto: Privatni album
1/7
16.09.2023.
u 12:48

Brojni su se jutros krenuli opraštati od njega na društvenim mrežama

Dubrovački glazbenik Milo Hrnić preminuo je u jednoj dubrovačkoj bolnici jutros u 74. godini života nakon borbe s teškom bolešću, a iza sebe je ostavio brojne hitove, kao i neutješne kolege i obožavatelje. 

Brojni su se zbog toga jutros krenuli opraštati od njega na društvenim mrežama. Tako je Matko Jelavić napisao kako je Milo bio jedan od najboljih u zabavnoj glazbi Hrvatske.

VEZANI ČLANCI

- Dubrovčanin zaljubljen u svoj grad i Domovinu. Podario je brojne popularne pjesme našoj zemlji i svijetu - "Moja Ane broji dane", "Vrati se, Dalmacijo", "Dobra večer prijatelji", "Požurite konji bijeli", "Golubice bijela", "Budi noćas mirno more", "Kome bi šumilo more moje sinje" i mnoge druge. Ponosan sam što smo surađivali i ostvarili velike uspjehe - napisao je Jelavić, ali se i okomio na one koji su, kako on kaže "nakon Domovinskog rata izbacili Milu sa scene".

- Ispravna je bila moja slutnja, jer se to dogodilo i brojnim drugim pjevačima zabavne glazbe. Oprosti radi drugih i počivaj u miru Božjem dragi prijatelju Milo! - završio je pjevač.

Sjetila se svog kolege i Meri Cetinić.

Marina Tomašević mu je uputila posljednji pozdrav, kazavši kako je Milo jedan od rijetkih kojeg je voljela slušati.

Javio se i imotski gradonačelnik Ivan Budalić

- Legende nikada ne umiru, one vječno žive. Neka ti je laka hrvatska zemlja koju si volio više nego ikoga - napisao je na društvenoj mreži.

VIDEO Nakon duge i teške bolesti preminuo legendarni Milo Hrnić

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar mrbr
mrbr
13:12 16.09.2023.

Bio je jedan od najboljih... počivaj u miru Božijem i hvala ti na svim predivnim pjesmama.

EZ
ezer
15:01 16.09.2023.

Ostati će mi u sjećanju s hitom Vrati se opet sa novim ljetom vrati se moru sa juznim vjetrom vrati se, ja bit cu tu Vrati se moje te srce zove vrati se opet na nase more vrati se, ja bit cu tu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije