Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisjetila se

Silvija iz 'Života na vagi' objavila dosad neviđene fotografije iz finala: 'Ovo je za pamćenje'

Život na vagi
Foto: RTL
1/10
03.02.2024.
u 07:00

Na finalnom vaganju je Silvija zauzela četvrto mjesto. Ona je na prvom vaganju imala 129,1 kilogram, a finalnom 72,3 kilograma što znači da je izgubila 56,8 kilograma

Silvija Temšić i Mislav Vlašić u showu "Život na vagi", gdje su se i zaljubili, ušli su s prekomjerno tjelesnom težinom, te su uz pomoć trenera i svajeta nutricionistice uspjeli se riješiti velikog dijela viška kilograma. Na finalnom vaganju je tako Silvija zauzela četvrto mjesto.  Ona je na prvom vaganju imala 129,1 kilogram, a finalnom 72,3 kilograma što znači da je izgubila 56,8 kilograma. 

"Puno toga me show naučio, od razmišljanja od prehrane. Nije to ništa komplicirano. Svi to možemo. Stvarno, svi to možemo", rekla je nakon završetka showa. 

Sada je s pratiteljima na Instagramu podijelila dosad neviđene fotografije iz finala 'Života na vagi'. "Veliko finale 'Života na vagi'", napisala je uz fotografiju.

"Ovo je finale za pamćenje", komentirao je jedan pratitelje. 

Inače, Mislav Vlašić je u nedavno završenu sezonu showa "Život na vagi" stigao s 213,5 kilograma, a na finalnom vaganju je vaga pokazala kako je izgubio 88,9 kilograma, što je rekord emisije! „Nikad nismo imali natjecatelja s više od 200 kilograma koji je napravio ovakav rezultat!“ rekao je ponosno u emisiji trener Edo za Mislava Vlašića koji je izgubio 41,6% tjelesne mase!

VEZANI ČLANCI

 

Zdrave navike koje uključuju redovito vježbanje i raznoliku prehranu Silvija i Mislav, koji su se u showu i zaljubili, nastavili su prakticirati i nakon što su napustili show i vratili se kući. Par sada živi zajedno i podijelili su svoj recept za ukusne i zdrave tortilje te za jedan zdravi međuobrok koji može biti i desert, a recept prenosi RTL

Sastojci:
Pola banane
1 žličica, kokosovo ulje
2 komada datulja (moraju prethodno biti potopljene u vodi)
Šalica zobenog mlijeka
1 žličica sirovog kakaa (gorki kakao)
Pola žličice cimeta
Proizvoljno: žličica rogača
Priprema: Sve sastojke ubacite u blender i blendajte do tekuće smjese. Ako vam se čini previše gusto, dodajte još malo zobenog mlijeka.

Mislav ima novi posao, a kada ne radi vrijeme provodi sa Silvijom ili ga koristi za društvene mreže na kojima je dosta aktivan jer sve više ljudi pokazuje interes za njegov put i napredak kroz show. Silvija se preselila k Mislavu i o tome ne nedavno rekla: - Kada smo izašli iz showa, preselila sam se k Mislavu u Zagreb. Ipak je ovdje više mogućnosti da nastavimo ovaj put zajedno i guramo jedno drugoga. Čim smo izašli, našli smo teretanu i nastavili trenirati, raditi jelovnike, pobacali iz stana sve što nam ne treba. Par zajedno i vježba i prije su išli gotovo svaki dan u teretanu, a sada odlaze tri puta tjedno, a kada ne vježbaju onda im je omiljena aktivnost šetnja uz Jarun. 

VIDEO Iskrena Franka Batelić: Kakav šamar realnosti je stigao kad sam rodila! Više ne upadam u te zamke!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije