NADA SE BRZOM OPORAVKU

Simona Mijoković se oglasila na Facebooku: Nakon teških dana, danas su me primili u bolnicu na liječenje

Zagreb: Simona Mijoković
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/10
25.09.2024.
u 20:14

Molim vas od srca da se ne ljutite alu u inbox fejsa, trenutno neću odgovarati na poruke jer svu snagu prikazujem za bolove i daljnji oporavak da se mogu vratiti mojoj ljubljenoj dječici koja me trebaju i mužu, zamolila je Simona svoje pratitelje

Simona Mijoković oglasila se danas na svom Facebooku i objavila je fotografiju iz bolnice te obavijestila svoje pratitelje kako im se neko vrijeme neće javljati jer se mora pobrinuti o svom zdravlju. Nije napisala o kakvim je zdravstvenim problemima riječ.

- Dragi prijatelji, nakon teških dana, danas su me primili u bolnicu na liječenje. Molim vas od srca da se ne ljutite ali u inbox fejsa, trenutno neću odgovarati na poruke jer svu snagu prikazujem za bolove i daljnji oporavak da se mogu vratiti mojoj ljubljenoj dječici koja me trebaju i mužu. Uzdam se u Gospodina da dostojanstveno koračam kroz ovu postaju Križa. Bog je vjeran i znam da me nikada nije iznevjerio. Dopustio je i ovu patnju, da mogu još više ga ljubiti i prikazivati za onu koju moje srce ljubi. - napisala je Simona i objavila fotografiju iz bolničke sobe. U intervju koji je u ožujku dala za Večernji list pričala je o svom obiteljskom životu u Austriji, o suprugu Stanislavu i djeci. 

- Mihael je moja bebica koja će za mjesec dana proslaviti prvi rođendan, a on se ponaša kao i svaka beba. Budi se noću i traži hranu, tek je počeo hodati uz pomoć nas i traži veliku pažnju. Trogodišnja kći Zvjezdana je najživahnija, tu je i Amalija koja je dvije godine starija te sin Joshua koji ima šest godina. On je baš nedavno krenuo u malu školu u Linzu, dvije kćeri idu u vrtić, a ja sam većinu vremena s Mihaelom kod kuće. Ujutro idemo na svetu misu, djecu Stanislav prije posla odvede u vrtić i tako sve u krug. Kod nas je jako zanimljivo i nikada nije dosadno, s djecom se igram, čistim, provjeravam što su dobili za zadaću, slušamo pjesme, a molitva je dio naših života. Nakon cijelog dana sva se djeca idu okupati i na kraju imamo zajedničku molitvu. Kada svi zaspu, suprug i ja imamo vrijeme za sebe i posvetimo se jedno drugom. Naš cijeli dan je organiziran. - ispričala nam je tada Simona. Prisjetila se i perioda svoje prošlosti na koji nije ponosna te je otvoreno pričala o ovisnosti o drogama. 

GALERIJA Znate li kako doista izgleda majka Marka Grubnića bez trunke photoshopa?

Zagreb: Simona Mijoković
1/14

- Dvanaest godina sam čista od kokaina, nemorala, a Gospodin me ozdravio. Imala sam bulimiju, od koje sam bolovala četrnaest godina, pušila sam cigarete i bila poročna. Ostaviti to iza sebe nije bila moja snaga, već Božja milost. Petnaest godina, od svoje dvanaeste, živjela sam u teškom grijehu, svaki dan sam pušila travu, tražila sam kokain, heroin, ekstazi... Od malih nogu konstantno sam se drogirala, djetinjstvo mi je prošlo, a u moj život ušli su muškarci. Sve je to bio začarani krug nemorala u kojemu mi nitko nije pružio ruku, već sam sve dublje i dublje tonula u crnu rupu. Sve što je ljudima nemoguće, Bogu je moguće. - rekla je tada. 

Ključne riječi

Komentara 2

VA
VanjaPlank
20:32 25.09.2024.

Brz oporavak

HA
Haha
20:43 25.09.2024.

Tesko je kad upanes mlad u pakao, a pomoci niotkud. Gospodin joj je dao snage da se izvuce i dao joj obitelj,muza i djecicu. Neka ih blagoslovi i cuva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije