ne može bez djece

Sin mora uvijek biti s Céline Dion pa školu pohađa na Skypeu

celine
Pixsell
07.10.2011.
u 19:00

– Kad je u Vegasu, lekcije savladava preko Skypea, gdje komunicira s tutorom. Cijenim to što njegova škola prihvaća modernu tehnologiju te tako Rene-Charlesu omogućuje da ne zaostaje za drugima – izjavila je pjevačica.

Kanadska glazbena diva Céline Dion ne voli se odvajati od svoje djece, desetogodišnjeg Rene-Carlesa i 11-mjesečnih blizanaca Eddyja i Nelsona. Upravo zbog toga starije dijete nastavu prati, dok majka nastupa u Las Vegasu, preko računalnog programa Skype!

– Kad je u Vegasu, lekcije savladava preko Skypea, gdje komunicira s tutorom. Cijenim to što njegova škola prihvaća modernu tehnologiju te tako Rene-Charlesu omogućuje da ne zaostaje za drugima – izjavila je pjevačica i dodala da nije nimalo lako, uz karijeru, podizati troje djece.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Aahz
Aahz
11:50 09.10.2011.

\".......i dodala da nije nimalo lako, uz karijeru, podizati troje djece.\" Pa da, kad moraš birat između novca kojeg imaš ionako previše i djece, uvijek izabereš novac. I onda se čude kad nakon 20 godina odgoje socijalno neprilagođenog alkoholičara i narkomana....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije