slamka spasa

Sinead O'Connor prijavila se u bolnicu zbog depresije

sinead o\'coonor
pixsell
19.01.2012.
u 09:37

Odlazim u bolnicu zbog depresije. Nisam dobro. Ali bit ću bolje uskoro, liječenje će mi pomoći – napisala je irska glazbenica na Twitteru.

Nakon što je javnost posljednjih mjeseci obavještavala o svim svojim životnim nesrećama koje su joj se dogodile, irska pjevačica Sinead O'Connor odlučila je napokon sebi pomoći. Prije tjedan dana završila je u bolnici zbog pokušaja samoubojstva, a sada je tamo otišla dobrovoljno kako bi svoju depresiju stavila pod kontrolu.

– Odlazim u bolnicu zbog depresije. Nisam dobro. Ali bit ću bolje uskoro, liječenje će mi pomoći – napisala je irska glazbenica na Twitteru. Na terapiju u bolnici odlučila se zbog svoje četvero djece koja je trebaju.

Prije nekoliko godina dijagnosticirana joj je manična depresija koju je lijekovima držala pod kontrolom, no očito je da pjevačica posljednjih mjeseci nije bila previše disciplinirana kad je terapija u pitanju.

Neuredan život, stalno biranje pogrešnih partnera, sklonost samodestrukciji i uništena karijera neki su od razloga zbog kojih je Sinead sebe dovela do samog ruba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije