neispunjena želja

Sinead O'Connor želi pozirati za Playboy

sinead o\'connor
pixsell
23.02.2012.
u 09:40

Irska glazbenica priznala je da prije svoje smrti želi napraviti nekoliko stvari o kojima je uvijek sanjala, a jedna je od njih i fotografirati se za poznati časopis.

Nakon što je nedavno javnost upoznala sa svojom životnom dramom iz koje nikako da se izvuče, evo Sinead O'Connor s novim informacijama. Naime, irska pjevačica otkrila je da bi prije smrti htjela napraviti nekoliko otkačenih stvari za koje dosad nije skupila dovoljno hrabrosti.

– Toliko je toga što sam htjela napraviti dok sam bila mlađa, ali sam bila očajna i uz to Irkinja – kaže glazbenica.

– Poziranje za Playboy definitivno je na mojoj listi. Bilo bi baš "cool" napraviti seksi fotografije i pritom govoriti o nekim jako ozbiljnim stvarima, primjerice svjetskoj ekonomiji. Kad ležiš gola na leđima ili si na sve četiri s pasjom uzicom oko vrata, možeš govoriti svašta – kaže Sinead.

Priznala je da svojim istupima u javnosti nerijetko sramoti svoju 15-godišnju kćer Roisine koja se zgraža nad majčinim životnim stilom.

– Pred njom sam uvijek pristojna, čak se i pristojnije i ljepše odijevam jer ona to želi od mene. No u biti je gora od mene. Zatupila je da se želi udati za frontmena benda Muse iako je on zaručen za Kate Hudson s kojom ima dijete – našalila se pjevačica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije