ljubav je na selu

Siniša Martinu planira odvesti pred oltar, a ona otkrila da već ima spremnu vjenčanicu

Foto: RTL
1/14
13.04.2023.
u 09:22

Farmer Siniša iz Sunje na romantično putovanje je otišao s Martinom, a na završnom okupljanju poveo se razgovor i o vjenčanju. Siniša je rekao da su Martina i on u vezi, a da bi se s Martinom vjenčao već sutra.

Ovaj tjedan na RTL-u imamo priliku gledati finalne epizode jubilarne 15. sezone showa 'Ljubav je na selu', a u njima vidimo kako su se farmeri sa svojim izabranicama proveli na romantičnim putovanjima te na posljednjem okupljanju. Farmer Siniša iz Sunje na romantično putovanje je otišao s Martinom, a na završnom okupljanju poveo se razgovor i o vjenčanju. Siniša je rekao da su Martina i on u vezi, a da bi se s Martinom vjenčao već sutra.

- Možda se ženim, Bog zna dragi – rekao je, a ostali natjecatelji su zapljeskali.

- Planiram, ali čudni su putevi Gospodnji – rekao je te dobacio drugim kandidatima da će ih zvati u svatove. No Martina je bila oprezna:

- On samo priča o prstenju, a ja čekam – rekla je te dodala da već ima spremnu haljinu.

- Kad mi Siniša stavi prsten, ja imam haljinu. Haljina će biti u obliku srca gore s cirkonima i dolje skroz široka – rekla je te dodala i da već ima plan o tome kakvu će šminku imati. 

Podsjetimo, Martina je konobarica iz Karlovca, a želi postati vizažistica i kaže da joj je uvijek važno da je našminkana i smatra da svaki muškarac voli kad se žene uređuju. Voli se fotografirati i ima preko 1000 fotografija u mobitelu, iza nje su tri ozbiljne veze i u jednoj od njih je bila prevarena. U show "Ljubav je na selu" prijavila se da upozna srodnu dušu i farmer Siniša joj djeluje kao jako draga osoba i na početku je razliku u godinama isticala kao problem, a kasnije je rekla kako ni to ne mora biti prepreka ako je riječ o pravoj ljubavi.

Kada se prijavila u "Ljubav je na selu" pisma je slala Ivanu, ali se na kraju ipak našla na Sinišinoj farmi jer su se zbližili na zajedničkoj zabavi gdje su zajedno plesali i zabavljali se, a tu je Martina shvatila da je donijela krivu odluku. Pismo je trebala poslati farmeru iz Sunje.

- Malo sam se razočarala u Ivana – kada sam vidjela kako je ugledao zlatnu djevojku -  rekla je Martina najmlađem farmeru koji je odlučio izbaciti upravo nju, ali nije očekivao kako je ona to već pretpostavila i tako se vrlo brzo snašla.

- Siniša i ja smo se zbližili na zajedničkom tulumu. Počeli smo pričati i plesati i tu sam shvatila da si karakterno odgovaramo, dok kod Ivana to nisam primijetila, mi smo dva različita svijeta.U početku mi je to malo smetalo, ali kad sam shvatila da mi je stvarno super i da mogu s njim lijepo voditi razgovor, zaboravila sam na razliku u godinama. Po meni, godine nisu bitne, ako je u pitanju prava ljubav. - rekla je Martina.

VIDEO Janko Popović Volarić o drami s poklonom obožavateljice: 'Možda sam zahvaljujući frendu živ'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije