Djeca u zabludi

Sinovi komičara Jacka Blacka misle da im je otac prodavač

jack black
20.12.2010.
u 18:42

Tomas (2) i Samuel (4) ne znaju čime se njihov slavni otac zapravo bavi. Komičar je novinarima priznao: Njima je ionako svejedno, tata je tata!

Komičar Jack Black na premijeri filma "Guliverova putovanja" izjavio je da njegovi sinovi Tomas (2) i Samuel (4) ne znaju čime im se otac zapravo bavi, jer im je on rekao da je prodavač. Slagao im je, objasnio je, jer smatra da su još vrlo mali i ne bi shvatili čime se njihov otac zapravo bavi.

– Jako se trudim sakriti to od njih. Njima je ionako svejedno, tata je tata, oni misle da sam prodavač – smijao se Black zbunjenim novinarima.

– Pričekat ću da Samuel dođe na prvu premijeru, ali strahujem da će se ljutiti kad shvati da će me morati dijeliti s drugima. Prije nekoliko dana bili smo u parku i paparazzi su nas uslikali. Samuel je tada zaključio kako nam ti ljudi ne dopuštaju da se u miru igramo, a ja sam se složio s njim – dodao je Black.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije