VIRALNI HIT

Širi se nesvakidašnja snimka s tribina tijekom utakmice Hrvatske i Brazila: 'Kako je uopće to primijetila?'

Foto: Twitter
1/7
11.12.2022.
u 14:14

Kamere su "uhvatile" komičnu scenu na tribinama u kojoj mladi Brazilac svojoj boljoj polovici drži mobitel s uključenom prednjom kamerom kako bi joj pomogao popraviti šminku. No, dok je ona koncentrirano popravljala šminku olovkom  za oči, a on držao telefon promatrajući što se događa oko njega, na terenu i tribinama, u jednom je trenutku nekome značajno namignuo i nasmiješio se

Trenutačno najviralniji video na Twitteru je nesvakidašnja scena s tribina Svjetskog nogometnog prvenstva koja se dogodila tijekom utakmice između Hrvatske i Brazila.

Naime, kamere su "uhvatile" komičnu scenu na tribinama u kojoj mladi Brazilac svojoj boljoj polovici drži mobitel s uključenom prednjom kamerom kako bi joj pomogao popraviti šminku.

No, dok je ona koncentrirano popravljala šminku olovkom  za oči, a on držao telefon promatrajući što se događa oko njega, na terenu i tribinama, u jednom je trenutku nekome značajno namignuo i nasmiješio se.

 

Na osnovu videa stiče se dojam da je to primijetila djevojka koja je odmah prestala sa šminkanjem i reagirala tako što je svom izabraniku uputila prijekorni pogled koji "ubija", a on je momentalno promijenio izraz lica i "ostao skamenjen".

Video je pregledan više od 12 milijuna puta, a broj pregleda raste svake sekunde. Ogroman je i broj različitih komentara - žene tvrde da je mladić pravi džentlmen, dok muškarci kažu da je očito tko vodi glavnu riječ u ovoj vezi.

- Kako je uopće to primijetila, zapitao se jedan korisnik Twittera. 

Podsjetimo, najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll je na utakmici protiv Brazila ponovno priredila show. Na stadion je došla u minijaturnom grudnjaku od crvenog lateksa i u istim takvim tajicama uz dodatak kockica. Prvo se spustila do ruba tribina kako bi pozirala fotoreporterima, a onda je, čini se, došla u sektor u koji nije smjela, pa joj je zaštitar pokazao put prema izlazu. Na snimci koja se proširila društvenim mrežama Ivana nakon razgovora sa zaštitarom sa smiješkom izlazi vani.   - Mora naučiti poštovati tuđu kulturu; Malo je ipak otišla predaleko, pogotovo jer zna kakva je njihova kultura, neki su od komentara. 

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Dr Evil
Dr Evil
00:01 12.12.2022.

Nisu "kockice" već "kvadratići"...koliko imaš godina?

Avatar Tombstone
Tombstone
00:11 12.12.2022.

Namignul je decku....

TE
Templo
18:36 11.12.2022.

Covjek dogovara akciju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije