KAD PADNE NOĆ

Široke ulice vraćaju se na glazbenu scenu u novom sastavu!

Široke ulice
Foto: Doringo
1/3
09.05.2019.
u 14:00

Ova pjesma i spot, napravljeni su "subotom" nakon posla. Njihova ljepota je u tome sto nemaju intenciju biti apsolutni pobjednici. Društvo nas previše pritišće s onime što smatra poželjnim te smo često umorni upravo radi tih pritisaka izjavio je vokal Filip Komadina.

Nakon godinu dana izbivanja s glazbene scene, mladi zagrebački rokeri - Široke ulice, vraćaju se s novom postavom benda i s novim singlom „Kada padne noć“!

Spot je sniman pod redateljskom palicom Doringa. Tekst i glazbu napisao je Borna Ocvirk, za produkciju je zaslužan Antonino Šimić, a mastering je radio Dragutin Smokrović Smokva.

- Ova pjesma i spot, napravljeni su "subotom" nakon posla. Njihova ljepota je u tome sto nemaju intenciju biti apsolutni pobjednici. Društvo nas previše pritišće s onime što smatra poželjnim te smo često umorni upravo radi tih pritisaka. Baš zato smatram, za jako lijepim, neopterećenost melodije i iskrenost teksta. Borna je u pjesmi prezentirao jedno svoje iskustvo nastalo iz ljubavnog odnosa. Pošto sam se nažalost i sam osjećao iskorištavanim u partnerskom odnosu jako sam sretan da smo kao grupa progovorili o toj problematici sa kojom su, uvjeren sam, nažalost upoznati mnogi muškarci i žene  – izjavio je vokal Filip Komadina.

Kako zvuči nova postava benda koji su sad čine Filip Komadina (vokal), Borna Ocvirk (ritam gitara), Borna Jambrošić (solo gitara), Filip Barić (bas), Domagoj Beštak (klavijature) i Josip Bajzek (bubnjevi), možete čuti na koncertu u Vinylu u četvrtak 30.05. s početkom u 20:30 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije