''Fotke su mrak''

Sitno broji do dolaska prinove: Franka Batelić ponosno pokazala goli trudnički trbuh

Foto: Instagram
1/10
02.11.2022.
u 22:00

Pjevačica je trudnoću uspjela sačuvati od javnosti do samog kraja showa "Ples sa zvijezdama", a kad joj se trbuh počeo nazirati pod haljinama, objavila je sretnu vijest.

Pjevačicu Franka Batelić (30) još malo dijeli od termina poroda njezina drugog djeteta, a sada je na svom Instagram profilu podijelila fotografije na kojima je pokzala goli, poveći trudnički trbuh.

-Okej veselim se da ću uskoro opet moći zakopčati traperice, ali falit će mi ova lupkanja i koprcanja malog poklončića u meni koji nam uskoro stiže grijati srca i isprekidati san-napisala je uz fotke na kojima je raskopčala košulju i otkrila trbuh.

Fotografiju možete pogledati OVDJE.

''Ma predivna'', ''Curka'', ''Ajme preslatko'', ''Divna Frankica'', ''Preslatka'', ''Fotke su mrak'', samo je dio komentara ispod objave.

Inače, pjevačica je trudnoću uspjela sačuvati od javnosti do samog kraja showa "Ples sa zvijezdama", a kad joj se trbuh počeo nazirati pod haljinama, objavila je sretnu vijest. Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale, a upoznali su se šest godina prije toga na ljetovanju na Zrću. Dvogodišnjeg sina Viktora rodila je 5. siječnja 2020. godine.

Franka je nedavno izdala novi singl 'Pričao o nama'. 

''Jako sam sretna što smo moja beba i ja snimili ''Priču o nama'' i što će nam ostati kao uspomena. Voljela bih da i svima koji zavole ovu pjesmu ona obilježi lijepe trenutke i sjećanja koji će trajati zauvijek! U ovoj pjesmi mogu se pronaći svi koji će uz nju stvarati svoju priču za ispričati i podijeliti s voljenima.''

VIDEO Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena: Tek je nedavno napravila prve samostalne korake u sedam godina, a s multiplom se bori od 2012.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije