Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
noć puna emocija

Sjajan provod uz Merlina: Rasplesale se Iva Todorić, Nina Badrić i Tončica Čeljuska

Foto: Screenshot
1/30
10.12.2023.
u 11:45

Više od pola godine željno i nestrpljivo iščekivali su se ovi koncerti sarajevskog glazbenog umjetnika koji u hrvatskoj metropoli već desetljećima uživa kultni status

Druga večer koncerta Dine Merlina u zagrebačkoj Areni oduševila je sve prisutne, a s glazbenikom su na pozornici zapjevale i Ivana Banfić i Vesna Zmijanac. U sjajnoj večeri prepunoj emocija, glazbe i ljubavi uživale su i Iva Todorić, Nina Badrić, Žanamari, ali i Tončica Čeljuska. 

Iva Todorić nosila je usku tamnoplavu haljinu, a na nekoliko videa koje je objavila je pjevala i plesala uz omiljene hitove bosanskohercegovačkog pjevača.

Foto: Screenshot/reuters

A odlično se provela i HRT-ova voditeljica Tončica Čeljuska. Tončica je koncert pratila iz jedne od višljih tribina, a nosila je crnu kombinaciju. U videu koji je objavila pjesma Merlinov hit 'Moj je život Švicarska'. 

Uz to, i glazbenica Nina Badrić podijelila je sa svojim pratiteljima kako je uživala u koncertu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

- Ovo neka mi stoji kao podsjetnik na fantastičan koncert istinskog umjetnika Dino Merlin. Kakva dominacija…kapa dolje Dini i svim glazbenicima koji su večeras slavili glazbu kao centralnu zvijezdu večeri - napisala je Nina. 

Više od pola godine željno i nestrpljivo iščekivali su se ovi koncerti sarajevskog glazbenog umjetnika koji u hrvatskoj metropoli već desetljećima uživa kultni status. Dino Merlin u petak je imao svoj prvi od četiri koncerta u Areni Zagreb u sklopu turneje "Mi", a nakon prvog, uslijedio je i drugi! Brojna publika i sinoć je u glas pjevala sa popularnim glazbenikom koji je ljubiteljima istinske, kvalitetne glazbe drugu večer za redom pružio noć prepunu emocija s, ponovno, posebnim gostima.

VEZANI ČLANCI

1/29

Još jedna čarobna noć obavijena istančanim ljubavnim tekstovima koji pogađaju u dušu i glazbom koja osvaja srca zasjala je za vječnost. Dojmovi sa spektakla, vatromet emocija u Merlinovoj izvedbi te neposredna veza s publikom, bit će upamćeni još dugo vremena kod zaljubljenika u njegove evergreene.

VIDEO Nepoznati detalji iz života Olivera Dragojevića: Sestre mu preminule prije nego se rodio

Komentara 7

Avatar Castro
Castro
12:26 10.12.2023.

Našle se narikače da slušaju ovog što zavija, da se njega pita, zamotane glave vi bi došle na koncert…

ST
strahimir
14:32 10.12.2023.

Polovnjače tražile da ih netko zmijeti.

Avatar Seurat
Seurat
12:43 10.12.2023.

Radi li išta ova "Kći poticaja" osim što obilazi Prljovićku, Merlina itd...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije