Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši kandidat

Sjećate li ga se? Dušan iz 'Ljubav je na selu' morao je iseliti iz kuće, a roditelji su ga kao malog ostavili u domu

Foto: RTL
1/4
05.07.2024.
u 08:00

Dušanova kuća nakon potresa u Petrinji bila je u još lošijem stanju i Dušanova obitelj od Sisačko-moslavačke županije dobila je stan na korištenje. Osim što je potres nanio štetu njegovoj kući, prošle godine poplava ga je razdvojila od obitelji.

Farmera Dušana Golubovca publika je upoznala u 12. sezoni showa "Ljubav je na selu" i gledatelji su ostali dirnuti njegovom životnom pričom i lošim uvjetima u kojima stanuje. Nažalost, u showu nije pronašao partnericu koja je spremna dijeliti život s njim, ali mu je pojavljivanje na televizijskim ekranima na kraju ipak donijelo ljubavnu sreću. Na televiziji ga je primijetila Ana-Marija iz bosanske Fojnice i kontaktirala ga na društvenim mrežama.

Nakon nekog vremena dopisivanja, odlučili su se upoznati uživo i uskoro su se vjenčali i dobili su dvoje djece. Dušanova kuća je nakon potresa u Petrinji bila u još lošijem stanju i Dušanova obitelj od Sisačko-moslavačke županije dobila je stan na korištenje. 
Osim što je potres nanio štetu njegovoj kući, prošle godine poplava ga je razdvojila od obitelji. Zbog poplave Dušan nije mogao doći do rodilišta u Sisku gdje je njegova supruga bila s njihovim sinom Mihaelom. – Supruga je dobro, oporavlja se, malo je boli, ali uredu je. Ne možemo do nje zbog poplava. Zatvoren je put, a drugim putem moramo preko Bosne i Hercegovine. Sina sam zasad vidio samo preko videa – ispričao je tada Dušan za RTL. Istaknuo je tada i koliko je sretan što je upoznao svoju suprugu i što su postali roditelji.

VEZANI ČLANCI:

– Nisam požalio ni sekunde što sam je oženio. Sada imamo dvoje prelijepe djece – rekao je Dušan čije je djetinjstvo bilo jako teško. Njegovi roditelji zbog loše financijske situacije Dušana te njegovog brata i sestru bili su prisiljeni ostaviti u dječjem domu kako bi imali mogućnost da završe naobrazbu. Dušan je priznao kako mu je bilo jako teško kad su mu umrle baka i mama, a s ocem više nije u dobrim odnosima.

GALERIJA Sergej Ćetković zaplesao s Mijom Dimšić na predstavljanju svog novog albuma 'Kofer'

1/45

Sada je Dušan otkrio neke novosti iz svojeg života. 
''Mlađi sin počeo je ustajati na noge i hodati uz pridržavanje, a i pričati. Tako da nas je to baš razveselilo, odlično je s njim, a starija kći Maša je prava mezimica'', rekao je sretno Dušan za RTL.hr, a podijelio je i da mu u goste dolazi britanska televizija. 
"Iz Londona će nas doći snimiti kako ovdje živimo... Snimit će nas, koji volimo selo i poljoprivredu", rekao je. 

VIDEO Maja Šuput koncert zapalila kombinacijom, ispod haljine nazirao se crni grudnjak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije