Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

FOTO Iva Todorić pokazala majku Vesnu, a povod je bio ova posebna prilika: 'Zahvalna sam ti sve više'

Foto: Instagram
1/16
02.07.2024.
u 13:00

Iva je na Instagramu čestitala rođendan svojoj majci Vesni Bašić-Todorić

Kći Ivice Todorića, Iva Todorić izrazito je aktivna na društvenim mrežama, a sada je ove platforme iskoristila i kako bi čestitala rođendan svojoj majci Vesni Bašić-Todorić. Iva je na Instagramu objavila nekoliko njihovih zajedničkih fotografija s proslave kao i tortu i buket koji joj je kupila, a pored je poručila:  - Iz godinu u godinu volim te sve više, zahvalna sam ti sve više i razumijem te sve više. Sretan ti rođendan mama - napisala je uz album na kojem nosi ružičastu kombinaciju te je dobro raspoložena. 

Podsjetimo, Iva je nedavno i iskoristila ovu platformu kako bi rođendan čestitala svojoj kćeri Tari. Na Instagram storyju podijelila je tada njihovu zajedničku fotografiju uz opis:  - Sretan ti 22., anđele moj najdivniji - napisala je te pokazala i rođendansku tortu na kojoj piše: 'Sretan 22., ljubavi naša.'

Iva je braku s bivšim suprugom Hrvojem Balentom dobila troje djece, kćer Taru te sinove Ivana i Antu. Sinova se dotaknula i nedavno u jednoj svojoj objavi na društvenim mrežama. Naime, Iva je dobro poznato lice na brojnim koncertima te društvenim događanjima, a toga puta na svojim je društvenim mrežama podijelila snimak iz noćnog izlaska u jednom zagrebačkom noćnom klubu. Iva se odlično zabavila, a u jednom trenutku se popela i na pozornicu te zapjevala. Iva se pridružila srpskoj pjevačici Tanji Savić i s njom zapjevala hit 'Zlatnik'. 

 

- I tako ja već 10 godina u svim prilikama pjevam Zlatnik, a sinoć mi je život smjestio da ga prvi put pjevam uz ženu koja ga je otpjevala. Svi koji volite pjevati, a neugodno vam je, nemojte propustiti trenutke koji život znače. Moja dva sina i hrpa njihovih prijatelja bila je sinoć ispred mene, a to me nije niti na sekundu zaustavilo da uhvatim mikrofon - napisala je Iva pored snimke.  
Iva je nedavno otkrila i koje značenje ima znak srca za nju, jer je na društvenim mrežama prepoznatljiva kao 'Srculence'. 

-  Tad sam bila bolesna. Imala sam velikih problema sa srcem. Hvala Bogu, ozdravila sam i sad je sve okej - prisjetila se trenutka od prije nekoliko godina te istaknula da je nakon toga počela primjećivati ove oblike svuda oko sebe i to shvatila kao znak da će sve biti u redu.

VIDEO Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije