Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izabela martinović

Život sestre Danijele Martinović obilježila je teška bolest, a evo kako ona danas izgleda i što radi

ARHIVA - Danijela Martinović predstavila svoj parfem "La-la"
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
02.07.2024.
u 11:57

Pjevačica je ranije rekla kako joj je najveća podrška u najtežim danima bila njena sestra Danijela. Izabela se sa scene povukla 2006. godine, a život joj je obilježila i teška bolest. Deset godina borila se s rakom limfnih žlijezda, a o svojoj dijagnozi u javnosti nikada nije željela iznositi previše detalja.

Splitski festival ove godine održava se od 2. do 7. srpnja, a na posljednjoj večeri pjevat će i Izabela Martinović. Izabela će nastupati s pjesmom ''Usne od latica'', a kako je ispričala u emisiji ''Dobro jutro, Hrvatska'', jako se veseli nastupu. ''Čast mi je i zadovoljstvo. Dulje od 10 godina prisutna sam na Splitskom festivalu i opet u grupi Stijene, tako sam počela, tu me život i vratio'', rekla je Izabela, inače sestra naše pjevačice Danijele Martinović, te je dodala kako je spremna za nedjelju. 

20.11.2006., Zagreb - Danijela Martinovic u restoranu Radicchio hotela Arcotel predstavila svoj parfem "La-la", kombinaciju svjezih nota jabuke i limuna u cijoj se bazi skrivaju cimet i vanilija. Danijela Martinovic s roditeljima Ivankom i Ivanom i sestrom Izabelom. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Pjevačica je ranije rekla kako su joj najveća podrška u najtežim danima bile njena majka Ivanka i sestra Danijela. Izabela se sa scene povukla 2006. Godine, a život joj je obilježila i teška bolest. Deset godina borila se s rakom limfnih žlijezda, a o svojoj dijagnozi u javnosti nikada nije željela iznositi previše detalja. 

VEZANI ČLANCI:

– Uvijek i svaki put bila sam etiketirana po bolesti i zbog toga nisam o tome željela govoriti. Sretna sam što sam uspjela sve ostaviti iza sebe i počela se baviti glazbom koja mi je puno pomogla i kroz koju sam pronašla novu sebe. Iskustvo me je promijenilo i na neki način sam prerano odrasla, ali glazba je bila okidač i pokretač da to ostane iza mene – kazala je Izabela u intervjuu za Večernji list, a u najtežim danima velika podrška bila joj je i starija sestra Danijela. I dandanas jedna su drugoj najveća potpora, kako u privatnom životu tako i u karijeri. 

GALERIJA Sergej Ćetković zaplesao s Mijom Dimšić na predstavljanju svog novog albuma 'Kofer'

ARHIVA - Danijela Martinović predstavila svoj parfem "La-la"
1/45

– Nas dvije se najviše savjetujemo kada je riječ o stylingu ili izboru garderobe (smijeh). Svaka za sebe ima svoj stil i glazbeno se razlikujemo, nemamo ni potrebu jedna drugoj utjecati na izbor pjesma. Svaka za sebe najbolje zna jer biramo srcem – dodala je Martinović.

VIDEO Goran Višnjić na predstavljanju Rimčeva robotaksija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije