omiljeni recept

Sjećate li ga se? Mislav je sudjelovao u 'Životu na vagi', a sada je otkrio što jede i kako i dalje ostaje fit

Foto: RTL
1/10
12.10.2024.
u 07:00

Pravilna ishrana je važna kao i vježbanje, a bez pravilne ishrane nema ni rezultata", objasnio je Mislav Vlašić i pokazao jedan od najdražih recepata koje je naučio u showu.

U showu "Život na vagi" upoznali smo brojne ljude, a među njima jest i Mislav Vlašić. Mislav je sudjelovao u prošloj sezoni, a u ovom showu se i zaljubio i to u kandidatkinju Silviju Temšić. Par danas živi zajedno, a u nekoliko prilika pokazali su kako i zajedno kuhaju te se pridržavaju treninga. 

"Pravilna ishrana je važna kao i vježbanje, a bez pravilne ishrane nema ni rezultata", objasnio je Mislav sada za RTL.hr, a potom je otkrio jedan od njegovih najdražih recepata koji je dobio od nutricionista u showu. Za ovaj recept potrebno je 100 grama kuhane šunke narezane na tanke trakice, avokado, krastavac, crvena paprika, dvije šalice miješane zelene salate, žlica maslinovog ulja, sok od pola limuna i sol i papar. U velikoj zdjeli prvo se pomiješaju zelena salata, avokado, krastavac, paprika i šunka. U drugoj posudi se pomiješaju maslinovo ulje, sok od limuna, sol i papar te se preljev tada prelije preko sale i lagano promiješa. 

Podsjetimo, Mislav i Silvija na prvu godišnjicu veze su se i zaručili, a Silvija je otkrila detalje prosidbe. "Mislav je bio tri dana na terenu u Dalmaciji i jučer je taman trebao doći, a budući da sam mu poklonila dosta dobar poklon za rođendan, odlučila sam za godišnjicu neku sitnicu. Nakon naših rođendana smo i počeli pričati kako bismo obilježili našu godišnjicu i bismo li negdje otputovali i onda je Mislav rekao da će on sve organizirati", ispričala je Silvija.

"Morala sam ići do mjesta iznenađenja zavezanih očiju. Mislila sam da će me iznenaditi odlaskom na neku lokaciju na koju sam željela otići, nisu mi pale na pamet zaruke. Do lokacije smo se vozili po nekim zavojima i čak mi je malo muka jer sam imala povez. Došli smo do Lipe gdje smo bili dva mjeseca u 'Životu na vagi', tamo gdje smo se upoznali. Ondje je pripremio dekicu za piknik, kiflice i vino. Sjeli smo tamo, još smo sreli i neke ljude koji su nas zaustavili i pričali s nama i onda je Mislav otišao do auta i rekao da mora još nešto donijeti. I rekao mi je da uzmem mobitel da malo snimamo da smo tu kod Lipe. I on je kleknuo, zaprosio me, a ja sam ostala bez teksta. Nisam znala što, kako, suze su mi potekle. Osjećam se prekrasno, presretno i nisam to očekivala i baš mi je drago. Baš smo sretni", rekla je Silvija.

GALERIJA Ovo su kandidati osme sezone 'Života na vagi'

1/14

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije