Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Sjećate li ga se? U showu je izgubio 64 kg, a sada otkrio: Supruzi i meni je ovo velika želja

Foto: RTL
1/10
20.06.2023.
u 07:45

Luka Smoljo je prošle godine oženio Ivu Šimić, a od svoje supruge se ne odvaja i zajedno uživaju u zdravom životu i sportskim izazovima.  Sada je progovorio o iskustvima s prve ferate na kojoj je bio.

 Luku Smolju gledatelji su upoznali u četvrtoj sezoni showa u kojoj je uspio izgubiti više od 60 kilograma. U show je ušao sa 151 kilogramom, a tijekom svog sudjelovanja izgubio je više od 64 kilograma, zbog čega je postao idol i inspiracija mnogima koji muku muče s viškom kilograma. Luka je prošle godine oženio Ivu Šimić, a od svoje supruge se ne odvaja i zajedno uživaju u zdravom životu i sportskim izazovima. 

 

Sada je progovorio o iskustvima s prve ferate na kojoj je bio. 

- Odradio sam prvu feratu u svom životu. Bio sam veoma uzbuđen jer volim adrenalinske aktivnosti i uživam u njima - kazao je za RTL. hr i nastavio: 

- Neki dijelovi su teški, neki nisu toliko. No jako je zabavno i moraš cijelo vrijeme biti fokusiran gdje stavljaš noge i ruke kako bi cijelim putem bio siguran. 
Luka je prošle godine otkrio kako on i njegova supruga planiraju medeni mjesec na Kilimandžaru. 

VEZANI ČLANCI:

- Planiramo ići na Kilimandžaro, samo čekamo pravi trenutak i vrijeme da odemo. To je velika želja supruge i mene - priznao je. 
Podsjetimo, Luka je u show ušao sa 151 kilogramom, a tijekom sudjelovanja izgubio je više od 64 kilograma. Nakon završetka svoje avanture u ''Životu na vagi'' upisao je Kineziološki fakultet. Danas je po struci trener, a u međuvremenu je pronašao i djevojku koja mu je postala supruga.  

- Uvijek sam sanjao da ću pronaći djevojku s kojom ću biti do kraja života. Nakon ''Života na vagi'' ostvarilo se i to - rekao je nedavno Luka.

VIDEO Nikolina Pišek o Miši Grofu: 'Postoji objektivan strah dotičnog od prelaska hrvatske granice'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije