Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK NA TV

Sjećate li se Bojana iz Big Brothera? Uskoro ga gledamo u novom showu

Foto: Youtube Screenshot
1/4
16.01.2023.
u 22:00

Bojan se nedavno vratio iz Nizozemske gdje je dvije godine radio kao konobar a sada će biti jedan od sudionika nove sezone 'Braka na prvu'

Siščanin Bojan Mrđenović (38) bio je sudionik posljednje sezone RTL-ovog showa "Big Brother", a uskoro ćemo ga gledati u novoj sezoni "Braka na prvu". Kako piše RTL, Bojan se nedavno vratio iz Nizozemske gdje je dvije godine radio kao konobar.

Što se njegovog ljubavnog života tiče, Bojan nema određeni tip žene. Važno mu je da njegova buduća odabranica voli sportske aktivnosti i provoditi vrijeme na otvorenom, a ističe kako ga kod žena odbija kad su previše tradicionalne. Njegov primjeri idealnih žena su Monica Bellucci i Žanamari Perčić.

Foto: RTL

Bojan kaže kako nije pretjerano romantičan i svoju naklonost prema ženama ne pokazuje skupim darovima i velikim gestama, već svoje emocije iskazuje lijepim riječima i uključenošću u život žene. Bojan ističe kako se od angažmana na Big Brotheru dosta promijenio te sada zna što želi i spreman je izaći iz svoje zone komfora, a u tome mu, vjeruje, može pomoći ljubav.

VIDEO Srbi za prvi ples često biraju hrvatske izvođače, a ove njihove pjesme mladenci najviše traže

Ključne riječi

Komentara 1

MV
Misl@v
22:33 16.01.2023.

Ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije