Simon Helberg

Sjećate li se Howarda iz 'Teorije velikog praska'? Sada izgleda sasvim drugačije

Foto: Youtube Screenshot
1/10
10.07.2024.
u 08:00

Glumeći Howarda stekao je svjetsku slavu, a jednom je rekao kako mu je rad na ovoj seriji bio najbolji tečaj glume koji je ikada mogao imati

Glumca Simona Helberga proslavila je uloga Howard Wolowitz u seriji "Teorija velikog praska" koju gledatelji mogu pratiti i na RTL-u 2. U jednom intervju koji je dao nedavno ovaj 41-godišnji glumac ispričao je kako je zamalo odbio ulogu jer se nije vidio u ulozi štrebera. Kada je dobio ponudu za ulogu Howarda radio je na jednom drugom projektu u kojem je uživao, ali gledanost je bila loša i shvatio je kako mu je uloga u "Teoriji velikog praska" dobra prilika.

Nije pogriješio kad je donio ovu odluku jer je serija postala jako popularna i donosila mu je zaradu od 1.000.000 dolara po epizodi. Glumeći Howarda stekao je svjetsku slavu, a jednom je rekao kako mu je rad na ovoj seriji bio najbolji tečaj glume koji je ikada mogao imati. - Došao bih kući i pomislio: pa čekaj malo, tako sam sretan što sam mogao vježbati glumu radeći ovo punih 12 godina. Kada snimate svaki tjedan pred publikom, naučite puno o nastupu, ali i o tome kako se se nositi sa stresom - rekao je u jednom intervju.

 

Serija se prikazivala 12 godina i u televizijsku povijest je upisana kao jedna od najdugovječnijih sitcoma i zadnja godina snimanja serije je bila 2019., a od tada se Simon Helberg dosta fizički promijenio. Njegova figura je i dalje fit, ali sada imam sasvim drugačiju frizuru i u javnosti, baš kao i prije nekoliko dana kada je snimljen u Kaliforniji, nosi šešir i šiltericu i teško ga je prepoznati jer mu je i kosa dosta duža. 

Helberg je u braku s glumicom Jocelyn Towne, nećakinjom scenarista Roberta Townea i par ima dvoje djece, sina i kćer. 
Preko svoje supruge Jocelyn, koja je francuska državljanka po majci Francuskinji, Helberg je i sam postao državljanin Francuske što mu je omogućilo da dobije ulogu u filmu "Annette" francuskog redatelja Leosa Caraxa, koji je otvorio Cannes Film Festival 2021. godine.

GALERIJA Pogledajte kako je izgledalo vjenčanje Luke Modrića prije 13 godina, Vanju je do oltara pratio Mamić

1/26

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije