SANJA DUGGAN

Sjećate li se jedne od najbogatijih Hrvatica? Prvi suprug preminuo je od karcinoma i povukla se iz javnosti

Zagreb: Predstavljenje modnog branda Marka by Marija Cvitanovi?
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/11
10.08.2024.
u 09:55

Sanja Duggan svojevremeno je prozvana čak i najbogatijom Hrvaticom, a život je definitivno nije mazio. Nedavno su isplivale i njezine nove fotografije na društvenoj mreži Instagram

Jedna od najbogatijih Hrvatica i poduzetnica 52-godišnja Sanja Duggan već neko vrijeme skriva se od očiju javnosti, a sada je osvanula jedna od njezinih rijetkih fotografija na društvenoj mreži Instagram. Sanja trenutačno uživa u muškom društvu u Grčkoj, puneći baterije na predivnim pješčanim plažama i kristalno čistom moru. Poznati hrvatski PR-stručnjak Davor Grgin, koji je u društvu sa Sanjom, objavio je nekoliko fotografija s bajkovitih lokacija. Nema sumnje da se društvo itekako dobro zabavlja uživajući u grčkoj hrani, vinu i koktelima.

Ako se prisjetimo Sanji je djevojačko prezime Greguš, a odrasla je u dobrostojećoj zagrebačkoj obitelji. Neko je vrijeme živjela i u Njemačkoj zbog očeva posla. Iako svoj privatan život ne voli baš dijeliti s javnosti, ipak je poznato da Sanju život nije mazio. Poduzetnica je u bračne vode uplovila 1994. godine s Amerikancem Demianom Dugganom, plivačkim reprezentativcem i potomkom vrlo ugledne i bogate američke obitelji. Duggan je iz Kalifornije došao u Lijepu Našu, a gdje je Sanju upoznao u jednom zagrebačkom kafiću. Bila je to, kako su mediji pisali, ljubav na prvi pogled, a zbog bivše manekenke Demian se preselio u našu metropolu. 

Par je zajedno vodio tvrtku Metropolis Media u Zagrebu, a koja se bavila oglašavanjem na billboardima. Nažalost, njihov brak tragično je završio. Demian je samo tri godine nakon što su uplovili u bračnu luku preminuo od karcinoma. Sanja je nakon tragičnog gubitka naslijedila tada uspješnu tvrtku te je prodala 17,8 posto udjela u tvrtki za oglašavanje kompaniji čiji je vlasnik Rupert Murdoch. Godine 2000. proglašena je i najbogatijom Hrvaticom. 

 

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

Zagreb: Predstavljenje modnog branda Marka by Marija Cvitanovi?
1/43

 

Nakon Demiana, Sanja je ušla u drugi brak s Franom Barbierijem u veljači 2007. Vjenčali su se na pješčanoj plaži na Havajima te su dobili sina Lennona Bennetta. Odlučili su se rastati te su to službeno učinili 2010. u Los Angelesu. Godine 2019. ponovno se pisalo o njezinu ljubavnom brodolomu s Krešimirom Čorkom, a odluka o tom razvodu presudila je zbog udaljenosti. Sanja Duggan, naime, većinu vremena provodila je na relaciji Los Angeles – Zagreb, a trajno se preselila na Beverly Hills 2014. sa sinom Lennonom Bennetom kojeg je dobila s poduzetnikom Franom Barbierijem

Podsjetimo, Sanja i Krešimir vjenčali su se na pješčanoj plaži u Kaliforniji 2015. Ceremonija je bila intimna, pozvali su samo najbliže prijatelje. Sanjina kuma bila je bivša manekenka Kristina Bradač, a među uzvanicima je bila i Fani Stipković.

 

VIDEO: Pozadina otkazivanja koncerata Taylor Swift: Mladić (19) nedavno se priključio IS-u, planirao je napda s još jednim

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
zagabria5
17:15 10.08.2024.

Čudi me kako joj za oko nije zapeo Bill Gates, on je još bogatiji. Kod nas se žene obogate udajom a muškarci kriminalnom privatizacijom. Nitko vlastitim radom i pameću

Avatar Melankolija
Melankolija
18:48 10.08.2024.

Meni su nesto draze pevaljke.

DU
Deleted user
13:46 10.08.2024.

pametna zena a ne ko neke posvuduse.. i lijepa naravno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije