Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ana-Marija Brdek Megyery

Sjećate li se nje? Bivša BB stanarka progovorila o iskustvu u showu i podijelila potpuno nepoznate detalje

Foto: RTL
1/6
19.01.2024.
u 08:00

Ana-Marija je bila u posljednjoj sezoni Big Brothera, a tamo se pokazala kao vrckava, otvorena i zabavna. U kući je imala romantični odnos s Bojanom Mrđenovićem no veza nije opstala.

Ana-Marija Brdek Megyery, bivša reality zvijezda progovorila je o svom iskustvu u Big Brother kući. Ana-Marija je bila u posljednjoj sezoni Big Brothera, a tamo se pokazala kao vrckava, otvorena i zabavna. U kući je imala romantični odnos s Bojanom Mrđenovićem no veza nije opstala. Ana-Marija našla je ljubav nakon showa, a 2021. postala je majka. Kada je ulazila u 'Big Brother' rekla je da je PR menadžerica i dizajnerica, a danas ima svoj vlastiti brend Vulvastik Design, te je i influencerica na društvenim mrežama koja na Instagramu ima preko 7000 pratitelja, a na TikToku više od 40.000. 

Upravo na toj društvenoj mreži dotakla se i iskustva iz showa. Rekla je kako je bilo dosta problema s higijenom u showu, no izjavila je kako je dio toga bilo i zbog odluke producenata. 

@guru_treba Replying to @Nikolina da je bilo drugačije bilo bi preidilično 😅 #storytime ♬ original sound - Ana-Marija Megyery

- Higijena u kući bila je produkcijski savršeno izmišljena. Nismo imali perilicu za rublje i sve smo morali prati na ruke. Iz tjednog budžeta smo dobili deterdžent koji smo htjeli. U tušu je bilo dovoljno tople vode da se samo dvije osobe otuširaju, tako da se većina nas tuširala u hladnoj vodi - rekla je Megyery i dodala da je to bila odluka produkcije kako bi se oni svađali. Dodala je i da su pojačavali grijanje po noći.  - Svaki treći dan bih se budila s mokrom glavom - rekla je i nastavila. 
- Neću nikog umanjivati, ali ja sam gotovo svaki dan kuhala. U jednom drugom videu rekla je da nije bilo insceniranih situacija. 
- Ja bih lagala kad bih rekla da je nešto bilo namješteno - zaključila je Ana-Marija. 

VIDEO Favorit Dore Baby Lasagna odbacio sve optužbe: 'Naravno da ništa nisam ukrao'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije