marina fernandez

Sjećate li se serije 'Ruža vjetrova'? Glumicu koja je utjelovila Mariju dugo nismo vidjeli, evo što danas radi

Foto: RTL
1/2
06.08.2024.
u 16:02

Na RTL-u ove jeseni počinje s prikazivanjem nova serija 'Sjene prošlosti'. Jedna od glumica je Marina Fernandez koja će tumačiti Olgu.

Publika je Marinu Fernandez zavoljela u ulozi Marije u RTL-ovoj seriji 'Ruža vjetrova', a ove će jeseni u 'Sjenama prošlosti' uživati u njezinoj interpretaciji Olge, empatične i odvažne žene koja više ne želi bježati od prošlosti.

Sada ne tako naivna i lakovjerna, Olga se vraća u predgrađe u kojem je odrasla, a susret sa starim 'prijateljicama' počinje u njoj buditi ružne emocije zbog svega što su joj priuštile u mladim dana.

„Olga je u svojoj suštini dobra žena jakog karaktera, čvrstih moralnih uvjerenja i empatičnog pogleda na život. Zbog traumatične situacije iz srednje škole u kojoj se nezasluženo našla, bila je prisiljena napustiti rodni kraj i izgraditi jednu osobnost koja joj je pomogla u svakodnevnoj egzistenciji i profesionalnom ostvarenju. Iza sebe je ostavila i lažne prijateljice, a kad se ponovno susretnu i Olga uvidi koliko su bezosjećajne te da i dalje ne mare za ono što su napravile, za nju počinje pravo mučenje - pomiriti se s prošlošću ili se osvetiti“, kaže Marina dodajući kako zbog svoje naizgled hladne i distancirane vanjštine, Olga nije lik koji na prvu izaziva suosjećanje.

VEZANI ČLANCI:

„No zato će nas podsjećati na to da svaki čovjek vodi u sebi borbu o kojoj ništa ne znamo“, objašnjava Marina i dodaje: „Jako mi se sviđa slojevitost i kompleksnost Olgina lika koji otvara veliki prostor za igru. To je lik pun iznenađenja koji će u ljudima izazvati široki spektar emocija.“

Marina je uvjerena kako će gledatelji imati razumijevanja za brojne Olgine postupke, a i sama priznaje da se često uhvati kako promišlja o ljudskom ponašanju, zlobi i porivima pojedinaca da svjesno naude drugima te da je ne prestaje mučiti vječno pitanje - zašto?

FOTO Znate li tko je Dorotea Budimir, a tko Željko Hudek? Ovo su prava imena naših glazbenika

1/31

Ne skriva da se jako veseli snimanjima, voli provoditi dane na setu jer je atmosfera ugodna i pozitivna zahvaljujući kolegama koji su uvijek spremni na šalu, riječ podrške i 'raspravu' o postupcima likova koje tumače, a upravo zbog tih zanimljivih likova, brojnih emotivnih zapleta, životnih situacija, odličnog humora, elegantne kostimografije i prekrasnih kadrova - sigurna je da će 'Sjene prošlosti' oduševiti i gledatelje.

Hoće li će se Olga othrvati svojim mračnim porivima i ostati kakva je, empatična i čvrstih moralnih uvjerenja - ne propustite pogledati ove jeseni na RTL-u u dramskoj seriji 'Sjene prošlosti!'

GALERIJA Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije