Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
biste li ga prepoznali?

Sjećate li se slatkog dječačića iz hit-filma s Arnoldom Schwarzeneggerom? Ovako danas izgleda

Foto: Profimedia
1/7
04.07.2024.
u 22:30

Od snimanja filma 'Kindergarten Cop' prošlo je više od 30 godina. Jednu od najpoznatijih rečenica u filmu izgovara Miko Hughes, koji se na sad već kultnu liniju osvrnuo tijekom gostovanja u podcastu 'Full House Rewind'.

Jedan od filmova koji se prikazuju svake godine u vrijeme blagdana svakako je kultna akcijska komedija 'Kindergarten Cop', u hrvatskom prijevodu 'Policajac iz vrtića', s Arnoldom Schwarzeneggerom u glavnoj ulozi. Naslov je to od čijeg je snimanja prošlo više od 30 godina a, iako je te 1990-te popularni Schwarzy bio jedna od najvećih zvijezda u Hollywoodu, najpoznatiju liniju ima lik kojeg utjelovljuje Miko Hughes (38), glumac koji je u to vrijeme imao samo četiri godine. 

Hughes u filmu glumi neodoljivog dječačića Josepha koji u jednoj od najpamtljivijih scena svom novom odgajatelju, inače detektivu LAPD-a Johnu Kimbleu na tajnom zadatku u vrtiću kako bi pronašao svjedoka protiv dilera droge i ubojice, izgovara urnebesnu rečenicu: - Dječaci imaju penis, a djevojčice vaginu - nakon čega mu Arniejev lik zahvaljuje na savjetu. Isječak ove scene iz filma na platformi YouTube broji nekoliko milijuna pregleda, a sam glumac se na tu rečenicu osvrnuo gostujući u podcastu 'Full House Rewind'

-  Mislim da sam bio najmlađi u učionici u ''Kindergarten Copu''. Roditelji su mi pričali da nisam imao unaprijed napisane linije u scenariju. Neke od njih su jednostavno nastale na setu - započeo je svoje prisjećanje na ovaj klasik Hughes. - Mojim roditeljima ponudili su scenarij rekavši da trebam izgovoriti rečenicu koja je malo provokativna. Mojoj mami je trebalo nekoliko dana da odluči, ali naposljetku je ustvrdila ''To će biti rečenica koje će svi pamtiti" - otkrio je Miko te kroz smijeh zaključio da ga danas svi pamte po toj rečenici. 

VEZANI ČLANCI:

Za svog planetarno popularnog kolegu Arnolda imao je samo riječi hvale: - Bio je jako ljubazan prema svoj djeci. Već je bio ozbiljna akcijska zvijezda i ova uloga za njega je označavala svojevrsni izlazak iz zone komfora. Činilo se da mu to jako dobro ide - kazao je Hughes kojeg je danas zaista teško povezati s likom slatkog dječačića otprije 34 godine. U spomenutom podcastu pojavio se s bradom i bez prepoznatljive frizure na kahlicu. Njegovo najnovije izdanje možete pogledati u naslovnoj galeriji.

Ovaj danas 38-godišnji glumac ima svoj profil na društvenoj mreži Instagram, gdje ga prati preko 37 tisuća ljudi. Miko je od ove godine ponovno izrazito aktivan po pitanju internet interakcija, nakon što se prethodno javlja svega nekoliko puta godišnje. Iz tog razloga lako je pronaći njegove fotografije, od kojih su neke starije od 10 godina. Kako stoji u opisu profila, Hughes trenutno boravi u Kaliforniji gdje se bavi poslom snimatelja.

GALERIJA: Arnold Schwarzenegger nakon ugradnje pacemakera poručio da je spreman za nastavak snimanja Netflixove serije

1/12

Osim pojavljivanja u 'Kindergarten Copu', Miko je glumio i u nekim drugim publici poznatim filmovima poput debija u kultnom klasiku Stephena Kinga 'Pet Sematary' ili povijesnoj drami Rona Howarda 'Apollo 13'. Vrhunac glumačke karijere doživio je u 90-tima, dok posljednju ulogu bilježi u kratkom horor filmu 'Dylan's New Nightmare' premijerno prikazanom prošle godine. Izgleda kako se Hughes ponovno vraća na scenu, budući da je u pripremi pet projekata u kojima sudjeluje kao glumac. 

Inače, film 'Kindergarten Cop' sadrži nekoliko zanimljivosti. Naime, riječ je o najdražoj ulozi Arnolda Schwarzeneggera jer, kako kaže, ona označava odmak od uobičajenih likova koje glumi, a i obožava raditi s djecom. Također, filmska ekipa za snimanje je angažirala lokalnu djecu iz grada Astoria u Oregonu, koja su Arnoldu na setu otpjevala pjesmu povodom slavlja njegovog rođendana, koji se preklopio sa snimanjem filma.  

VIDEO: Vatreni se gledaju na INmusic festivalu

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije