KIERAN CULKIN

Sjećate se Kevinovog mlađeg rođaka Fullera? Glumio ga je brat Macaulaya Culkina, a danas je traženi glumac

Foto: Screenshot
1/12
31.12.2022.
u 22:30

Kieran Culkin je trenutno jako traženi glumac, a slavu je potvrdio serijom "Nasljeđe", koja mu je prošle godine donijela i prvi Zlatni globus, kao i nominaciju za Emmy

Malo je onih koji nisu gledali prva dva nastavka filma "Sam u kući", koji su proslavili Macaulaya Culkina (42), no rijetki znaju da je u njima glumio i njegov mlađi brat. Kieran Culkin (40) je i u kultnim filmovima utjelovio mlađeg brata glavnog junaka Kevina, Fullera McCallistera i sigurno ga se sjećate kao preslatkog dječaka s naočalama. Imali smo ga priliku gledati u još nekim popularnim filmskim ostvarenjima, poput "Ona je sve to", "Scott Pilgrim protiv svijeta" i "Boemski dani", a brzo se razvio u ozbiljnog glumca.

No, nakon par hit-filmova u kojima je glumio, odlučio je uzeti stanku od šest godina tijekom koje je radio isključivo u kazalištu. Na male ekrane vratio se igrajući Ryea Gerhardta u seriji "Fargo".

Kieran je trenutno jako traženi glumac, a slavu je potvrdio serijom "Nasljeđe", koja mu je prošle godine donijela i prvi Zlatni globus, kao i nominaciju za Emmy i zbog koje je počeo sloviti kao jedan od najperspektivnijih mladih glumaca.

Inače, Kieran je jedno od osmero djece bivšeg glumca Kita Culkina i telefonske operaterke Patricije Brentrup, a i sam je otac kćeri Kinsey Sioux koju ima sa suprugom Jazz Charton, s kojom je u sretnom braku od 2013. godine.

VIDEO>>Tihana Harapin Zalepugin iskreno o gubitku Saše: 'Kako sada dalje? Tuga postaje još veća, a praznina sve dublja'

Komentara 1

KI
Kilkenny
02:27 19.07.2023.

Imao sam priliku snimati s njim “Nasljeđe”, a u pauzi, u foajeu Esplanade je odmarao u trosjedu. Žene su ga škicale, rado bi se poslikale, ali niti jedna da se odvaži. Učinim to za njih, krenem prema njemu, a on taman ustao i već mi bio okrenuo leđa. Tada stavljam svoje šape na njegova ramena, on se strese i skoro pa krikne: “Što se zbiva?!” Velim mu da bi se djevojke i žene fotografirale s njim, a on skromno upita: “Zašto?” Objasnim mu: “Pa, zato što si poznat!” I ostadoše tako svima nama lijepe uspomene. ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije