Prošlo je dosta godina

Sjećate se Ksene i Gabriell iz serije 'Ksena - princeza ratnica'? Ovako izgledaju sada

Foto: Youtube screenshot
1/10
22.08.2021.
u 10:00

Lucy Lawless (53) i Renee O'Connor (50) glumile su glavne junakinje serije koja je bila popularna 90-ih i sada su opet zajedno pred kamerama u novom projektu.

Glumica Lucy Lawless (53) i Renee O'Connor (50) sjećamo se iz nekada jako popularne serije "Ksena - princeza ratnica" i dvije glumice opet su se nakon desetljeća našle zajedno zbog novog projekta na kojem će raditi. Riječ je o drugoj sezoni serije "My life is Murder" i snimanje se odvija na Novom Zelandu odakle je Lucy i ovo je prvi susret Lucy i Renne od 2001. godine kada su snimile povratničke nastavke "Ksene", serije u kojoj je Lucy igrala naslovnu ulogu a Renee je glumila Gabrielle.

U novoj seriji će Lawless igrati umirovljenu detektivku Alex Crowe koja se vraća na posao kako bi istražila slučaj u kojem je lik žene koju tumači Renne pronađena mrtva. Za Entertainment Weekly dvije glumice su pričale o ponovnom susretu i rekle su se brzo snašle na setu i nije im bio nikakav problem opet stati pred kamere. Lucy i Renee ostale su bliske prijateljice i nakon snimanja serije koja se prikazivala od 1995. do 2001. godine i koja je zahvaljujući njihovim likovima postala kultna serija.

 

 

- Mi smo zbilja povezane i Lucy mi je poput sestre. Iznimno je talentirana glumica i uvijek se trudi dati sve od sebe, a naša povezanost s godinama je samo bila još snažnija - izjavila je Renee 2017. godine u intervju za Fox News. Lucy je slavu stekla zahvaljujući ulozi Ksene, a ta serija donijela joj je sreću i na privatnom planu. Naime, zahvaljujući Kseni upoznala je tvorca serije Roberta Taperta s kojim je još uvijek u braku. 

Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
11:35 22.08.2021.

Tko još nije kao mali se palio na xenu.. uf.. Eto ostarile su ok, za razliku od mnogih koji su se izoblicili plastikom

Avatar Apsalar
Apsalar
11:23 22.08.2021.

Moj se svekar palio na Xenu 😆

17
1710
18:30 22.08.2021.

Što im fali ljepše su od Lidije Bačić , Maje Šuput koje su svaki dan u novinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije