elegantno izdanje

Sjećate se nje? Kraljica svijeta i dalje je fantastična

oliver
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/2
16.11.2013.
u 16:16

Oliver Dragojević na prvim je koncertom u nizu u dvorani Vatroslav Lisinski privukao i mnoge poznate, a među njima je bila i nekadašnja Kraljica svijeta Daniela Mihalić Gračan

Oliver Dragojević na prvim je koncertom u nizu u dvorani Vatroslav Lisinski privukao i mnoge poznate, a među njima je bila i nekadašnja Kraljica svijeta Daniela Mihalić Gračan.

Iako je od prestižnog izbora ljepote prošlo 23 godine, Daniela i dalje izgleda fantastično. U pratnji prijateljice, Daniela je u elegatnom izdanju pokazala da joj godine idu samo u prilog.

Supruga nogometnog trenera Nenada Gračana i majka troje djece proglašena je 1990. godine Kraljicom svijeta, a uz skladan obiteljski život, ostvarila je i uspješnu akademsku karijeru. Naime, lijepa Daniela prodekanica je Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

>>Oliver oduševio prepun Lisinski na prvom od tri rasprodana koncerta

Komentara 1

Avatar Romano37
Romano37
20:57 16.11.2013.

Bogu hvala, da joj opet niste u njen životopis unijeli i vezu s Goranom Ivaniševićem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije