Zvijezda meksičkih sapunica

Sjećate li ga se? Povukao se iz glume i više ga nije ga lako prepoznati, a nekad je ženama bio tiha patnja

Foto: instagram
1/12
05.07.2023.
u 18:50

Argentinska zvijezda jedno je od prepoznatljivijih lica s malih ekrana, ali danas kao 67-godišnjaka ga i nije lako prepoznati

Argentinski glumac, zvijezda telenovela "Acapulco, dušom i tijelom" i "Za tvoju ljubav" bio je tiha patnja mnogim ženama koje su religiozno pratile te serije koje su u Hrvatskoj bile veliki hit. Nije zbog toga bilo lako ne primijetiti i glumca Saula Lisaza (67), koji je u njima tumačio glavne muške uloge. 

Markantni glumac u to je vrijeme lomio srca obožavateljica diljem svijeta, a tijekom svoje duge karijere snimio je preko 20 sapunica.  

VEZANI ČLANCI

Danas se, doduše, povukao iz glume, no i dalje je aktivan na Instagramu, gdje s obožavateljima dijeli svakodnevne trenutke iz svojeg života. Podsjetimo, posljednji put na malim ekranima pojavio se 2019. godine, kada je glumio Roberta Mendozu u američkoj sapunici "Betty en NY", koja se čak emitirala i na Netflixu.

Foto: instagram

No, danas kao 67-godišnjaka nije ga više lako ni prepoznati. Njegove guste i tamne obrve danas su sijede, kao i njegov kosa, a pustio je i brčiće te nosi dioptrijske naočale.

Prije nego što je postao zvijezda telenovela, Saul je bio nogometaš, no teška povreda koljena okončala je njegovu nogometnu karijeru zbog čega se ipak okrenuo manekenstvu. Zbog toga je na snimanju jedne kampanje dobio je priliku okušati se kao glumac, a ostalo je povijest.

Saul je od 1983. godine u sretnom braku s nekadašnjom manekenkom Monicom Viedmom i zajedno imaju dvoje djece, kćer Paulu i sina Martina.

VIDEO Šerbedžija otkrio zanimljiv nepoznat detalj o hollywoodskoj miljenici Charlize Theron

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije