Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa s partnerom

Ivana Mišerić objavila fotografije s magičnog mjesta i oduševila pratitelje: 'Čarobna si'

Foto: Karmen Poznić
1/14
05.07.2023.
u 08:32

Mišerić je objavila fotografije s partnerom, IT konzultantom Draženom Kovačevićem iz restorana u kojem su večerali, a pratitelji su joj u komentarima odmah uputili komplimente za izgled.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (37) često na svojim društvenim mrežama dijeli različite doživljaje sa svojih izleta s partnerom, a sada je podijelila nekoliko fotografija s odmora s magičnog mjesta, kako ga je nazvala. Mišerić je objavila fotografije s partnerom, IT konzultantom Draženom Kovačevićem iz restorana u kojem su večerali.

 - Kakvo predivno mjesto. Kakva posebna hrana. Magično -  napisala je Ivana u opisu. Pratitelji su joj u komentarima odmah uputili komplimente za izgled."Predivna", "Divota", "A ti tek", "Kakva ljepota, Ivana, čarobna si", pisali su joj pratitelji. 

Osim ovih, Mišerić je podijelila i još nekoliko fotografija na kojima je pozirala u trapericama i bijelom topu, a pratitelji se nisu mogli nadiviti joj u komentarima. ''Znači Ivana Mišerić, koja si ti bomba od žene!'', ''Baš ste mi krasni'', ''Neki sretni ljudi'', ''A ti si prelijepa'', pisali su.

Inače, Ivana i Dražen zajedno su skoro tri godine, a ovaj broj odlučili su se obilježiti velikim životnim zaokretom. Naime, par je do sada živio na dvije relacije: Ivana u Zagrebu, a Dražen u Istri, a sada su se odlučili živjeti zajedno. Par je kupio stan u Velikoj Gorici

- Zvuči kao klišej, ali to je na prvi pogled bilo - to. Kemija, životna uvjerenja, senzibilitet, odnos prema životu, sve se odmah posložilo. Intuitivna sam, i u prijašnjim vezama sam mogla procijeniti tko mi uistinu odgovara, a tko ne, no davala sam priliku raznim odnosima i vjerovala da će se neke stvari promijeniti. Na kraju se uvijek prvi dojam pokazao točnim. Zato vjerujem da je ovo ljubav mog života i da me intuicija ne vara - objasnila je radijska voditeljica ranije u jednom intervju u kojem je progovorila o ljubavi što čini rijetko. Dodala je i da njih dvoje nisu samo partneri, već i prijatelji, a ljubav je njihova zajednička valuta.

Inače, Ivana i Dražen upoznali su se na druženju koje su organizirali njihovi prijatelji, a Ivana je kazala da su odmah kliknuli.

- Odmah smo se prepoznali i znali da moramo nastaviti životni put zajedno, naprosto smo to osjetili. Dvokorak je naša formula uspjeha od prvog dana, vraški smo dobar tim - ispričala je.

VEZANI ČLANCI:

Dodajmo i da je Ivana jedno vrijeme svoju ljubav držala daleko od očiju javnosti, a za vrijeme blagdana odlučila je podijeliti zajedničke fotografije. Naime, Mišerić je partnera pokazala krajem prošle godine, a u jednom intervju iz ljeta 2021. godine otkrila je kako postoji netko poseban u njezinu životu. No, tada nije otkrila mnogo detalja. 

Ivana i Dražen do sada su svoju vezu održavali na daljinu, a vikende su često provodili zajedno. To su mogli vidjeti i njezini pratitelji, jer je radijska voditeljica često dijelila zajedničke fotografije te doživljaje na društvenim, ali i isticala mjesta koja su posjetili.

VIDEO Šerbedžija otkrio zanimljiv nepoznat detalj o hollywoodskoj miljenici Charlize Theron

 

Ključne riječi

Komentara 2

PA
Pašić
09:10 05.07.2023.

Malo je ovo već naporno.

GR
Gringothetrooper
11:36 05.07.2023.

Kaj je to za kostura ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije