'Dobar jutar'

Sjećate se ovog glumca iz serije 'Allo, allo'? Sada ima 66 godina i ovako izgleda

Arthur Bostrom
Foto: Screenshot
1/5
13.12.2021.
u 23:00

Prošle godine je ponovno odigrao ulogu koja ga je proslavila i tada je na YouTubeu objavio video u kojem govori kako bi se trebali ponašati za vrijeme pandemije koronavirusom i lockdowna

Serija "Allo, Allo" dolazi iz riznice genijalnih humorističnih serija s potpisom BBC-a i ova serija koja je emitirana od  od 1982. do 1992. godine i dalje ima svoju publiku i sve zanima gdje su, što danas rade i kako izgledaju popularni likovi iz serije. Među omiljenim likovima je bio i Crabtree, britanski špijun koji dolazi u Francusku kako bi spasio dvojicu pilota. U mjestu se predstavlja kao francuski policajac, no njegov je francuski iskrivljen. Ovaj lik odlično je utjelovio glumac Arthur Bostrom (66) koji kasnije nijednom novom ulogom nije uspio nadmašiti popularnost Crabtreea. Iako ga je proslavila uloga u kojoj je njegov francuski iskrivljen i svi pamte njegov dobar jutar, istina je da Arthur zapravo tečno govori francuski. U jednom intervju se prisjetio i audicije za ulogu koja ga je proslavila.

- Sjećam se kada sam bio na audiciji i vidio scenarij, pomislio sam: ovo je briljantno. Kada se serija počela prikazivati doživjela je veliki uspjeh i sjećam se kako su me ljudi koji bi me sreli na ulici ili u trgovini pozdravljali u stilu Crabtreea, bilo je to urnebesno. Mislim da se mom profesoru francuskog kosa dizala na glavi dok me slušao u seriji - ispričao je. 

Foto: profimedia

Prošle godine je ponovno odigrao ulogu koja ga je proslavila i tada je na YouTubeu objavio video u kojem govori kako bi se trebali ponašati za vrijeme pandemije koronavirusom i lockdowna koji je tada bio na snazi. engleskom, kako bi to radio Crabtree. 
- Ako želite šetati, prošetajte... Bilo bi dobro da koristite i bicikl. Što se tiče vježbanja, trčite, ali držite socijalnu udaljenost kad god je to moguće - rekao je i sve pozdravio s poznatim - dobar jutar.

Ključne riječi

Komentara 3

LE
Lezerni
00:35 14.12.2021.

Kralj!!

DU
Deleted user
01:16 14.12.2021.

Ha, ha, ha, ha, ha! Koja je ovo legenda! :D Moj najdraži lik u seriji. :D "I was pissing by the door, when I heard two shats. You are holding in your hand a smoking goon; you are clearly the guilty potty." Ha, ha, ha, ha, ha!

Avatar Tombstone
Tombstone
01:02 14.12.2021.

Za one mladje, koji ne znaju: serija je bila na engleskom jeziku i niti jedna francuska rijec nije izgovorena. Ni pravilno ni iskrivljeno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije