brigitte nielsen

Slavna glumica (61) peto dijete rodila je u 55. godini, a pogledajte kako danas izgleda u badiću

Foto: Profimedia
1/5
16.07.2024.
u 22:30

Brigitte je bila u Italiji sa svojim suprugom Mattijom Desijem, te odraslim sinovima Aronom i Killanom Marcusom. Nosila je jednodijelni kupaći kostim brenda Tabacaru Swim koji košta 238 eura i ima duboki dekolte. Lice je zaštitila od sunca sivom šiltericom. Sliku s plaže podijelila je na Instagramu.

Glumica i model Brigitte Nielsen prošli vikend bila je na plaži sa svojom obitelji. Tamo je snimljena u badiću, te je pokazala kako izgleda njeno tijelo. Brigitte je bila u Italiji sa svojim suprugom Mattijom Desijem, te odraslim sinovima Aronom i Killanom Marcusom. Nosila je jednodijelni kupaći kostim brenda Tabacaru Swim koji košta 238 eura i ima duboki dekolte. Lice je zaštitila od sunca sivom šiltericom. Sliku s plaže podijelila je na Instagramu. 

Foto: Profimedia

Brigitte danas ima 61 godinu, a 2018. godine je peti put postala majka. Tada je imala 55 godina.- Presretni smo što je u naše živote stigla naša prediva kći. Bio je to dug put, ali vrijedio je. Nikada nismo bili sretniji i zaljubljeniji - rekli su  za medije presretni roditelji Brigitte i njen 15 godina mlađi suprug Mattia Dessi. 

VEZANI ČLANCI:

Poznata glumica i model je pet puta bila u braku i već ima četiri sina Raoula Meyera Jr. koji ima 29 godina, Douglasa Aarona kojem je 31 godina, 34-godišnjeg Killiana Marcusa i najstariji je 40-godišnji Julian Winding. Brigitte je karijeru započela kao model, a nakon toga je uplivala u glumačke vode. Glumila je u filmovima Red Sonja i Rocky IV, a pojavila se i u filmu Creed II. 

GALERIJA Pogledajte kako su izgledale posljednje godine života Brende iz 'Beverly Hillsa'

1/25

Poznato je i da je bila u braku sa Sylvesterom Stalloneom s kojim je glumila u filmu Cobra. Igrala je i negativku u filmu Beverly Hills Cop II. Kasnije se pojavljivala u B filmovima, radila je kao voditeljica i pojavljivala se u reality showovima. 

VIDEO Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills 90210

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije