Otvorila dušu

Tatjana Dragović: 'Goran Ivanišević me hvatao za vrat i gušio pa onda plakao i govorio da nije tako mislio...'

Tatjana Dragović
Foto: Instagram
1/14
16.07.2024.
u 10:20

Bivša supruga Gorana Ivaniševića progovorila je o uzastopnom zastrašivanju koje je doživjela od strane svog bivšeg supruga Gorana Ivaniševića, pristranosti institucija te obiteljskoj i pravnoj hajci koju bivši tenisač vodi protiv nje

Bivša supruga teniskog asa Gorana Ivaniševića te poduzetnica i hrvatska manekenka Tatjana Dragović progovorila je za Nacional o, kako je navela, hororu s kojim se proteklih nekoliko godina suočila zbog prave hajke koju, tvrdi ona, Goran Ivanišević protiv nje vodi... 

- Prije nekoliko dana, na zvono stana u Dalmatinskoj ulici gdje stanujem s obitelji, agresivno su počela zvoniti dvojica meni nepoznatih muškaraca. Sljedeća dva dana to se ponovilo - kazala je u velikom intervjuu Tatjana Dragović te je objasnila kako se upravo taj incident dogodio za vrijeme kada je njihova zajednička kći Amber Marija formalno Goranu Ivaniševiću darovala, odnosno prodala isti taj stan u Dalmatinskoj ulici. Također, sumnja i da je to uzastopno zvonjenje usred noći označilo početak zastrašivanja kako bi se iz tog stana što prije iselila. 

- Goran Ivanišević me hvatao za vrat i gušio pa onda plakao i govorio da nije tako mislio. Bojala sam se - dodala je Tatjana Dragović, između ostalog u intervjuu.

Podsjetimo, krajem prošle godine kao bomba u medijima odjeknuo je skandal između aktera bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića i poduzetnice Tatjane Dragović te njihove kćeri Amber Marije. Proslavljeni je tenisač Goran Ivanišević podigao niz tužbi protiv Tatjane i njihove 20-godišnje kćeri Amber, a Tatjana je Gorana tužila za obiteljsko nasilje.

 

VEZANI ČLANCI:

 

U siječnju smo pak pisali o tome kako je došlo do poteza Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu koje bivšu suprugu Gorana Ivaniševića uopće nije obavijestilo da je odbacilo njezinu kaznenu prijavu protiv njega, čime joj je izravno onemogućeno da sama preuzme sudski progon i dokaže da je bila izložena obiteljskom zlostavljanju, a sve to dodatno ilustrira kako institucije izravno ili neizravno idu na ruku i pogoduju bivšem slavnom tenisaču, pisao je i Večernji list. 

Kako je Nacional doznao od izvora vrlo bliskog samom DORH-u, gotovo tri godine nakon što je Dragović kazneno prijavila svog bivšeg supruga za obiteljsko nasilje, Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu nije ju izvijestilo o rezultatima te prijave – dapače, taj predmet Odvjetništvo je zaključilo i arhiviralo a da nije, kako zakon nalaže, o rezultatima svojih izvida službeno obavijestilo prijaviteljicu. DORH time nije učinio samo formalni propust nego je Tatjanu Dragović de facto spriječio u tome da nakon što je njena prijava očito odbačena, privatnim putem nastavi goniti Ivaniševića.

 

Tatjana Dragović
1/20

 

Ako se prisjetimo, bivši tenisač Goran Ivanišević i jedna od najljepših domaćih manekenki Tatjana Dragović zajedno su bili od 1998. godine, a vjenčali su se tek 2009. u američkom gradu San Pedru. Odabrali su tu lokaciju daleko od očiju javnosti i znatiželjnih pogleda, a tada su imali već dvoje djece. Njihovom braku došao je kraj 2013. godine te je svatko okrenuo novu stranicu u životu. Atraktivna brineta koja je godinama osvajala modne piste i svjetske editorijale diljem svijeta pokrenula je svoj biznis s kozmetikom te je s producentom Vlahom Arbulićem zaplovila u emotivan odnos. Zajedno imaju još jedno dijete, a Goran Ivanišević također je okrenuo novu stranicu i skrasio se s voditeljicom Nives Ivanišević

 

 

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije