Linda Evangelista

Slavna manekenka nije se mogla pomiriti s činjenicom da stari, a jedan tretman joj je uništio izgled

Foto: PA/Pixsell
1/6
24.08.2023.
u 08:00

Tretman koji je mnogima pomogao da zategnu kožu i riješe se podbratka, Evangelista tvrdi da je na nju ova metoda imala potpuno suprotan učinak

Uskoro će slavna manekenka Cindy Crawford objaviti dokumentarac u kojem otkriva neke nepoznate detalje iz perioda najveće slave, a u dokumentarcu će govoriti i o svojim slavnim kolegicama među kojima je i Linda Evangelista (58). Ona je bila mnogima jedna od najljepših i najzanimljivijih žena koje su tada hodale pistama.

Njezina najpoznatija rečenica je bila da ne ustaje iz kreveta za manje od 10.000 dolara dnevno, a dokaz je to i koliko je zapravo bila tražena. Ipak, s obzirom na industriju u kojoj radi, nije se mogla pomiriti s činjenicom da stari pa se odlučila podvrgnuti tretmanu CoolSculptinga.  Iako je to tretman koji je mnogima pomogao da zategnu kožu i riješe se podbratka, Evangelista tvrdi da je na nju ova metoda imala potpuno suprotan učinak.

VEZANI ČLANCI

 

Kazala je da ju je potpuno izobličila i zbog toga godinama nije izlazila na ulicu. Kada je napokon skupila hrabrost da to učini, uhvatili su je paparazzi, a obožavatelji se nisu mogli prestati čuditi tome kako ona danas izgleda. Linda je progovorila o tome što se dogodilo, a potom je i tužila kompaniju koja je osmislila taj tretman. Prošle godine prvi se put pojavila na pisti nakon što je prošla brojne estetske korekcije koje su joj pomogle da barem malo povrati svoje samopouzdanje.

– Nadam se da ću se osloboditi srama i pomoći ljudima koji su u istoj situaciji kao ja. To mi je cilj. No jedno sigurno znam – neću se više skrivati – kazala je. Manekenka se uspjela nagoditi s tvrtkom koju je tužila za 50 milijuna dolara. Nije poznato koji je iznos nagodbe i koliko će tvrtka Evangelisti isplatiti, no ona je kazala da je konačno sretna. Nema puno podataka o njezinu ljubavnom životu danas, nije u braku, a ima jedno dijete, Augustina Jamesa kojeg je dobila s Françoisom-Henrijem Pinaultom, danas mužem Salme Hayek.

VIDEO Ella nije jedina: Ovi slavni parovi rekli su zbogom svojim brakovima u 2023. godini

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije