NA ODMORU

Slavni glumac hitno je prebačen u bolnicu, pronađen je kako pluta u bazenu

Foto: Profimedia
1/6
04.08.2024.
u 17:40

Radnici su vidjeli kako njegovo tijelo pluta u bazenu te su ga izvukli van i pozvali hitnu pomoć, a glasnogovornik Zaca Efrona je izjavio kako glumac nije bio životno ugrožen

Glumac Zac Efron (36) hitno je prevezen u bolnicu u petak navečer nakon što je doživio lakšu nesreću tijekom odmora u Španjolskoj, izjavio je njegov glasnogovornik za TMZ. Navodno su slavnog glumca u bazenu vile na Ibizi pronašla dva radnika koji su ga potom izvukli iz vode. Radnici su vidjeli kako njegovo tijelo pluta u bazenu te su ga izvukli van i pozvali hitnu pomoć, a Efronov glasnogovornik je izjavio kako glumac nije bio životno ugrožen i u bolnici je zadržan zbog mjera predostrožnosti.

Efron je navodno pušten iz bolnice u subotu ujutro i sada je "dobro".  Prije gotovo deset godina glumac je također doživio nezgodu u svom domu kada je ozlijedio čeljust nakon što se poskliznuo dok je u čarapama hodao u svom domu. Tada je bradom udario o pod i 2022. godine u intervju za Men's Health Magazine ispričao je da je izgubio svijest, a kada je došao k sebi boljela ga je glava i čeljust mu je bila ozlijeđena.

- Brada mi je visjela s lica - rekao je glumac. Nakon toga dosta se pisalo kako je glumac bio na estetskoj operaciji i promijenio je izgled, ali je on sve opovrgavao tvrdeći kako mu lice izgleda drugačije nakon ove ozljede. U Španjolsku je otišao nakon što je bio u Parizu na Olimpijskim igrama gdje je pratio otvaranje Olimpijskih igara 26. srpnja. Na društvenim mrežama podijelio je tada fotografiju na kojoj pozira pored rijeke Seine.

Razlog njegovog dolaska na Olimpijske igre u Francusku je i njegovo prijateljstvo s osvajačicom zlatne olimpijske medalje Simone Biles. Njih dvoje upoznali su se još na Olimpijskim igrama 2016. u Rio de Janeiru kada je Biles priznala da su ona i njezini prijatelji veliki obožavatelji Efrona. Osim na Ibizi prošlog mjeseca glumac se dobro provodio i na Mikonosu i St. Tropezu i ovo ljeto je odlučio uživati i odmarati se kako bi se pripremio za nove filmske uloge koje ga očekuju nakon ljeta. 

VIDEO Petra iz 'Braka na prvu' otvorila dušu i otkrila pozadinu prekida te koliko je stvarno kg skinula

 

Ključne riječi

Komentara 4

JE
Jegermeister
13:32 05.08.2024.

Svi znamo da se ljudi sa slavom nose tako da koriste raznorazne droge. Neki plutaju, neki su nakon par godina toliko upropaste da su neprepoznatljivi, a neki pak završe skupljanjem boca iz kontrjnera. No za ovog “slavnog” glumca mi nikad nismo čuli. Opet promašaj od novinara VL.

Avatar rubinet
rubinet
11:33 05.08.2024.

Mjere " predostrožnosti"'..... Mjere opreza<

Avatar Moodleen
Moodleen
20:00 04.08.2024.

Slavni glumac? Nikad čul za njega. Garant je roden u Čačku kad je ovima slavni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije