Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAMIE FOXX

Slavni glumac otkrio što se dogodilo kada je lani hospitaliziran: '‘Vidio sam tunel, ali ne i svjetlo'

Foto: reuters
1/10
02.07.2024.
u 23:00

"Nije me bilo 20 dana. Sestra i kćer su me odvele liječniku i on je rekao: ‘Nešto se događa tamo gore‘", prepričavao je glumac obožavateljima pokazujući na glavu. "Ono što sam proživio ne bih poželio ni najgorem neprijatelju jer je teško kad je skoro gotovo...

U travnju prošle godine oskarovac Jamie Foxx (56) iznenada je završio u bolnici jer mu je pozlilo tijekom snimanja filma "Back in Action" u kojem glumi s Cameron Diaz. Sada je napokon ispričao što se dogodilo. Otkrio je da nije mogao hodati i da je ‘vidio tunel, ali ne i svjetlo‘, dok se borio za život, prenosi Daily Mail. Sve je počelo jakom glavoboljom, a onda se tri tjedna kasnije probudio i nije se ničega sjećao.

"Nije me bilo 20 dana. Sestra i kćer su me odvele liječniku i on je rekao: ‘Nešto se događa tamo gore‘", prepričavao je glumac obožavateljima pokazujući na glavu. "Ono što sam proživio ne bih poželio ni najgorem neprijatelju jer je teško kad je skoro gotovo... Ponovo poštujem život. Imam novo poštovanje prema svojoj umjetnosti", rekao je ranije na dodjeli nagrada Critics Choice Associationa.

Velika fotogalerija s proslave rođendana Večernjeg lista: Brojni poznati uživali su na spektakularnom partyju

1/119

Snimanje filma "Back in Action" nastavljeno je u siječnju ove godine, a premijera se očekuje sredinom studenog. Osim toga, Foxx s kćeri Corinne već sedam sezona radi game show "Beat Shazam". 

VEZANI ČLANCI: 

"Ide mu baš dobro, ide mu nevjerojatno. Jako sam zahvalna što mogu raditi (na Beat Shazam) s njim i provoditi toliko vremena s njim", kazala je jednom prilikom Corrine, koja se nedavno zaručila za Joea Hootena.

Njegovo točno zdravstveno stanje trenutačno je strogo čuvana tajna koju njegova obitelj ne želi otkriti, no Foxxova je kći Corinne objavila da je njezin otac pretrpio određenu "medicinsku komplikaciju"

- Željeli smo podijeliti da je moj otac Jamie Foxx doživio medicinsku komplikaciju. Srećom, brzom reakcijom liječnika i odgovarajućom njegom, već je na putu prema oporavku. Znamo koliko ga volite i cijenimo vaše molitve. Obitelj moli za privatnost tijekom ovog razdoblja. Šaljemo vam puno ljubavi, obitelj Foxx - napisali su lani na Instagramu.

VIDEO: Proslavili smo 65. rođendan: Kako smo se mijenjali od prvog broja do danas

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije